Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.908
- Поени од реакции
- 23.321
Погледни ја анкетата зашто стварно ме мрзи да се објаснувам.А за година или две коа фудбалската курва ке направи трансвер во друг тим и одма ке почне да го сере Милан,тогаш ке се вратите во реалноста...Сеа ве разбирам, и мене играч коа ке облече дрес на Интер во моментот ми станува 3х подобар од реално што си е
ПОЗ
p.s. А тоа со јадењето чувај си го за по дома...
Значи анкетава е кој играч повеќе го сакаме не кој е подобар!
Ради ова болдираново 90% од људиве у анкетава гласале за Ето, кога би споредиле објективни гласови Ето можеби не би ни уопште пред Ибрахимовиќ, или би водел со мала разлика !
Вие Интеристите го хејтате заш дојде во Милан ве разбирам, кога Шева утре би потпишал за Интер у анкета да го стаат со Бобан Јанчевски ја би гласал дека Бобан Јанчевски е подобар
И гласате за Ето заш е ваш нормално.
Овие од Барса само незнам зашто го хејтаат, Ибра лани имаше преку 20 гола у сезоната незнам точно колку мислим 22, у споредба колку играше во вториот дел од сезоната таа бројка е импресивна и многу подобра од бројките на Виља годинава ако се земе колку тој игра и колку шанси утнува по меч!
Ваљда заш Ето играл кај нив 7-8 сезоне па уште си го сакаат и гласаат под дифолт за Ето, да отидеше Ето у Реал сега сите они би гласале за Ибра !
Нејсе, зборот ми е глаасаат сите за Ибра заш го мрзат.
Пошто треба да си хејтер, и да збориш од инает или да немаш ебана појма и основно познавање од фудбал за да речеш дека Ето е класа, 2 или 3 подобар од Ибра.
Можеби е подобар или покорисен како сакате, но нијанси се во прашање ако РЕАЛНО се гледа на работите !
Уште па оној јаднион со клипчињата од голојте на Ето ми вика збори тамо некои небулозни децимални бројчиња, па Ибра какви голои давал у кариерава дете нема никад да видиш више, еве за ова последново можат и навивачите на Интер да потврдат !
Но како и да е , хејтајте си го вие и понатамо и дркајте на оваа многу релевантна анкета