Кој е подобар ,,Х'' или ,,Y'' [Овонеделен дуел: Жулио Цезар vs Петр Чех]

Овонеделен дуел:

• Вкупно гласачи
    99

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Овонеделниот дуел заврши одма по објавувањето на имињата..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Како и што напоменав уште пред да започне дуелот Ето vs Ибра, бројот на фанови на Милан на форумов е максималниот број кој може Ибрахимович да го достигне на анкетава. :toe:
За 2-3 години откако ќе си замине од Милан и ќе плука по се што потекнува од Милан, тогаш и Миланезите ќе зборуваат против него.
Tоа е затоа што на форумов 95% се хејтери и пристрасни фанови, односно неможеш објективен пост да начекаш од нив па ни темава неможе реална слика да покаже за тоа кој е подобар.

Инаку се согласувам со Tallahassee дека нијанси се во прашање, а не класи, родови, подродови или што и да изнакажавте :icon_lol:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.028
Tоа е затоа што на форумов 95% се хејтери и пристрасни фанови, односно неможеш објективен пост да начекаш од нив па ни темава неможе реална слика да покаже за тоа кој е подобар.

Инаку се согласувам со Tallahassee дека нијанси се во прашање, а не класи, родови, подродови или што и да изнакажавте :icon_lol:
Да да ,сите се хејтери и поима немаат само вие Миланезите сте доволно стручни да кажете кој е и што е...:tapp:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да да ,сите се хејтери и поима немаат само вие Миланезите сте доволно стручни да кажете кој е и што е...:tapp:
HORNETS,G@rfielD,JunSeba,Pupone,Ацко,Димитри,Ендорфиниус,Џон

Миланези ????

8/18 гласови не се од Миланези + за 2-3 не сум сигурен дали се за Милан или не се ...

Само да се јадело...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ето 88 - Ибрахимович 18

:pos:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.028
HORNETS,G@rfielD,JunSeba,Pupone,Ацко,Димитри,Ендорфиниус,Џон

Миланези ????

8/18 гласови не се од Миланези + за 2-3 не сум сигурен дали се за Милан или не се ...

Само да се јадело...
Погледни ја анкетата зашто стварно ме мрзи да се објаснувам.А за година или две коа фудбалската курва ке направи трансвер во друг тим и одма ке почне да го сере Милан,тогаш ке се вратите во реалноста...Сеа ве разбирам, и мене играч коа ке облече дрес на Интер во моментот ми станува 3х подобар од реално што си е
ПОЗ
p.s. А тоа со јадењето чувај си го за по дома...

P

PewDiePie

Гостин
Оф леле бе душичка напатена.............види ја анкетата. :kesa:

Помогни им Господе,давај им мозок греота се.

Не дека Ибра е подобар класа од ето ама пак ето да е подобар класа од Ибра ? хах
Само е во подобра форма,ништо повеќе.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Не дека Ибра е подобар класа од ето ама пак ето да е подобар класа од Ибра ? хах
Еве, ради тоа што некој нема мозок, ти ако го имаш, образложи, зошто мислиш така? Зошто мислиш дека 89 луѓе грешат, а ти сметаш дека не се во право... shoot.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.028
СаSucke aјде ти премудар и преинтелегентен створу просветли не!!!Дај и јас и овие 90-тина луѓе што не размислуваме вака `мудро` како тебе, да прогледаме!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не мора да значи дека мнозинството е во право, ама овојпат е.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Да де, и јас истото го викам. Во подобра форма е веќе 7 години.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Погледни ја анкетата зашто стварно ме мрзи да се објаснувам.
а бидејќи анкетите на кајгана се релевантен извор, ќе треба да и веруваме :icon_lol:

Штета неможат секакви анкети да се прават тука, ќе отворев една со наслов “Дали Маци_ск е амеба“ и во минус ќе те ставев, па дали тогаш ќе гледаше гласови.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.618
Поени од реакции
22.640
а бидејќи анкетите на кајгана се релевантен извор, ќе треба да и веруваме :icon_lol:

Штета неможат секакви анкети да се прават тука, ќе отворев една со наслов “Дали Маци_ск е амеба“ и во минус ќе те ставев, па дали тогаш ќе гледаше гласови.
Нема потреба да се објаснува. Совршено те разбирам, а и интеристите сигурно те разбираат.
Кога дојде Ибрахимович во Барса, мислев оти е најдобриот шпиц во светот, кога го видов во дресот од Барса беше сигурно во 3-4 најдобри играчи на светот, али јбг реалноста беше подруга. Дури и кога ги пружеше сите лоши партии во дресот на Барса, за мене Ибрахимович беше перфектен играч, подобар и од Ето. Ама, кога ќе размислиш после со ладна глава, ќе сфатиш некои работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom