Tоа е затоа што на форумов 95% се хејтери и пристрасни фанови, односно неможеш објективен пост да начекаш од нив па ни темава неможе реална слика да покаже за тоа кој е подобар.Како и што напоменав уште пред да започне дуелот Ето vs Ибра, бројот на фанови на Милан на форумов е максималниот број кој може Ибрахимович да го достигне на анкетава.
За 2-3 години откако ќе си замине од Милан и ќе плука по се што потекнува од Милан, тогаш и Миланезите ќе зборуваат против него.
Да да ,сите се хејтери и поима немаат само вие Миланезите сте доволно стручни да кажете кој е и што е...Tоа е затоа што на форумов 95% се хејтери и пристрасни фанови, односно неможеш објективен пост да начекаш од нив па ни темава неможе реална слика да покаже за тоа кој е подобар.
Инаку се согласувам со Tallahassee дека нијанси се во прашање, а не класи, родови, подродови или што и да изнакажавте
HORNETS,G@rfielD,JunSeba,Pupone,Ацко,Димитри,Ендорфиниус,ЏонДа да ,сите се хејтери и поима немаат само вие Миланезите сте доволно стручни да кажете кој е и што е...
Погледни ја анкетата зашто стварно ме мрзи да се објаснувам.А за година или две коа фудбалската курва ке направи трансвер во друг тим и одма ке почне да го сере Милан,тогаш ке се вратите во реалноста...Сеа ве разбирам, и мене играч коа ке облече дрес на Интер во моментот ми станува 3х подобар од реално што си еHORNETS,G@rfielD,JunSeba,Pupone,Ацко,Димитри,Ендорфиниус,Џон
Миланези ????
8/18 гласови не се од Миланези + за 2-3 не сум сигурен дали се за Милан или не се ...
Само да се јадело...
Еве, ради тоа што некој нема мозок, ти ако го имаш, образложи, зошто мислиш така? Зошто мислиш дека 89 луѓе грешат, а ти сметаш дека не се во право... shoot.Оф леле бе душичка напатена.............види ја анкетата. :kesa:
Помогни им Господе,давај им мозок греота се.
Не дека Ибра е подобар класа од ето ама пак ето да е подобар класа од Ибра ? хах
Само е во подобра форма,ништо повеќе.
Да де, и јас истото го викам. Во подобра форма е веќе 7 години.Оф леле бе душичка напатена.............види ја анкетата. :kesa:
Помогни им Господе,давај им мозок греота се.
Не дека Ибра е подобар класа од ето ама пак ето да е подобар класа од Ибра ? хах
Само е во подобра форма,ништо повеќе.
а бидејќи анкетите на кајгана се релевантен извор, ќе треба да и верувамеПогледни ја анкетата зашто стварно ме мрзи да се објаснувам.
Нема потреба да се објаснува. Совршено те разбирам, а и интеристите сигурно те разбираат.а бидејќи анкетите на кајгана се релевантен извор, ќе треба да и веруваме
Штета неможат секакви анкети да се прават тука, ќе отворев една со наслов “Дали Маци_ск е амеба“ и во минус ќе те ставев, па дали тогаш ќе гледаше гласови.