- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Гевгелија (за забавата и заради климата)
Скопје (за живеење)
Охрид - за се друго
Скопје (за живеење)
Охрид - за се друго
Што е тоа за се друго? Остана само шетањеMacedalien напиша:Охрид - за се друго [/b]
Дефинитивно.........humanoid напиша:Најубав македонски град е Солун!
Skopje e najkatasrofalen grad za ziveenje. Leto nad 50 stepena e i ne se zivi tamu. Najubavo e u Ohrid i za ziveenje i za se. Taka?Macedalien напиша:Гевгелија (за забавата и заради климата)
Скопје (за живеење)
Охрид - за се друго
Ne ni ti preporacuvam mnogu da dojdes vo Veles :? :?FortunE напиша:Дајте слики да доловиме и ние од убавините за кои кажувате дека ги имаат вашите градови. На пример јас не сум шетала низ Велес, Ресен, Струмица и многу други места низ Македонијава. Жалам поради тоа и се надевам дека еден ден со свои очи ќе видам многу убавини кои ќе ги оправдаат вашите пофалби :wink:
Goddess of Chaos напиша:Ne ni ti preporacuvam mnogu da dojdes vo Veles :? :?FortunE напиша:Дајте слики да доловиме и ние од убавините за кои кажувате дека ги имаат вашите градови. На пример јас не сум шетала низ Велес, Ресен, Струмица и многу други места низ Македонијава. Жалам поради тоа и се надевам дека еден ден со свои очи ќе видам многу убавини кои ќе ги оправдаат вашите пофалби :wink:
In my opinion it sucks :? Ete ne si go falam gradot i si priznavam deka ic ne mi se svigja ama toa e toa.A za drugoLouWeed напиша:e zasto....a ja pa mislev nekoj pat da go vidam veles...i drugo.... :wink:Goddess of Chaos напиша:Ne ni ti preporacuvam mnogu da dojdes vo Veles :? :?FortunE напиша:Дајте слики да доловиме и ние од убавините за кои кажувате дека ги имаат вашите градови. На пример јас не сум шетала низ Велес, Ресен, Струмица и многу други места низ Македонијава. Жалам поради тоа и се надевам дека еден ден со свои очи ќе видам многу убавини кои ќе ги оправдаат вашите пофалби :wink:
Goddess of Chaos напиша:In my opinion it sucks :? Ete ne si go falam gradot i si priznavam deka ic ne mi se svigja ama toa e toa.A za drugo
Божице, не е лош Велес, мене ми се допаѓа костурницата, интересна ми е фабриката што се наоѓа после градот на патот накај Оризари(ме потсетува на стаза од една моја омилена игра), Базенот е фин. Пречи што добар дел од улиците се еднонасочни, па е тежок за возење додека да се навикнеш.Goddess of Chaos напиша:In my opinion it sucks :? Ete ne si go falam gradot i si priznavam deka ic ne mi se svigja ama toa e toa.A za drugo