Нормално, ама нека се радуваат и другите.Mandrak напиша:Што ви е бре вас?
СКОПЈЕ-закон!
...било и засекогаш ќе биде.
kentaur напиша:Strumica e zakon, osobeno sega otkako vo Strumica se izgradoa mnogu novi objekti, i se obnovija mnogu stari. Sega na 15 dekemvri Strumica ke dobie nov Noken Bar (naj jak dosega) - Energie- (veke dva i pol meseca se gradi) (mislam toa mesto bese porano bar, ama sega toa mesto go kupi eden od najbogatite luge vo Strumica, i resi da napravi fenomenalno nesto)
Да беше бар Кинг па XL И сеа ке биде енерџи инаку Селект сеуште е законkentaur напиша:Strumica e zakon, osobeno sega otkako vo Strumica se izgradoa mnogu novi objekti, i se obnovija mnogu stari. Sega na 15 dekemvri Strumica ke dobie nov Noken Bar (naj jak dosega) - Energie- (veke dva i pol meseca se gradi) (mislam toa mesto bese porano bar, ama sega toa mesto go kupi eden od najbogatite luge vo Strumica, i resi da napravi fenomenalno nesto)
Da ne preteruvas malce, a?MSV(support) напиша:Солун.
:music3: :baeh: :music3: :baeh: :music3: :baeh:Mandrak напиша:Што ви е бре вас?
СКОПЈЕ-закон!
...било и засекогаш ќе биде.
Па атмосферата е интересна ама сепак ми е некако одбивен...Tonchie напиша:Божице, не е лош Велес, мене ми се допаѓа костурницата, интересна ми е фабриката што се наоѓа после градот на патот накај Оризари(ме потсетува на стаза од една моја омилена игра), Базенот е фин. Пречи што добар дел од улиците се еднонасочни, па е тежок за возење додека да се навикнеш.
Инаку мислам дека тебе не ти се допаѓа градот бидејки е некако хммм лошо граден, повеке личи на развлечено село, неколку кули, а другото се куќи.
u sekoj sluchaj nie mislam teenagerite ke odgovorime vaka posho u skopje sme 9 meseci a u ohrid celo leto neli daniDani^^^ напиша:Прво СКОПЈЕ секако,после ОХРИД(преубав град !) :music3:
Па нормално дека освен од идејата треба да имаш пари. Доколку вложуваш огромен капитал мора да имаш добра идеја во што ќе ги вложиш.ThA-BiTcH напиша:e od kaj znaes deka kje bide naj jak dosega ?
ako go zeme najbogat covek, ne znaci deka kje napravi nesto nevideno,
vo Skopje ima super mesta i vo Ohrid isto:wink: