Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ми треба помош да најдам една песна од Сантана и во песната пеат машко и женско.
Песната (музиката) 100% сум сигурна дека е од Сантана али незнам кои се машкото и женското што пеат во песната ?

Сама си ја најдов песната :)
Оваа била:

Ја слушнав на антена, идеше нешто како "I don't wanna see you any more... I know i ask you to get out of my life", ја пеат машко и женско, мешавина од днб и саксофон. Да не случајно некој ја знае?

Ја слушнав на антена, идеше нешто како "I don't wanna see you any more... I know i ask you to get out of my life", ја пеат машко и женско, мешавина од днб и саксофон. Да не случајно некој ја знае?

Истата песна исто и јас ја барам ако некој знае како се вика или најде на youtube нека постира тука

Одеше песната некако "iiioeeea iiiioee........for the monkey business" :)
???

Една песма иде последниве неколку дена редовно на Антена.

Женски вокал, нешто пее "live your life" и "i'm gonna life my life...... shining bright" нешто така !

да не знае некој случајно како се вика насловот на песната што ја даваат на рекламите на VH1 одеше вака некако when you try to put a girl......it's so so easy...така некако..да ви кажам човекот е легнат а една жена го масира :D мислам дека сте ја слушнале песната на реклама ја даваат на VH1 бидејќи се едни исти реклами се :)

да не знае некој случајно како се вика насловот на песната што ја даваат на рекламите на VH1 одеше вака некако when you try to put a girl......it's so so easy...така некако..да ви кажам човекот е легнат а една жена го масира :D мислам дека сте ја слушнале песната на реклама ја даваат на VH1 бидејќи се едни исти реклами се :)
Оваа ? http://www.youtube.com/watch?v=Z8y7sM7ZULw

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom