Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба мала помош...

Слушав радио 2 (македонско) и има една песна која особено ми се допаѓа, ќе може ли некој да ми ги даде сите песни кои им се хитови на радио 2. (Grenade, Pit bull ...со нив оди во пакет.)

Ee баш и ја сакав ттоа... овие Питбул митбул ги знам аама една песна на Радио2 ја слушам (исто ја пуштаат во пакет со горе-споменатите) многу е слична со онаа на Tim Berg - Bromance. Насловот не го кажуваат ама името на тој шо ја пее (мада не пее) го кажуваат ама нишо не се разбира... само знам едка почнува со A... Ако некој знае нека каже... @Apokalipto ако очекуваше одговор, извини. :)

Ee баш и ја сакав ттоа... овие Питбул митбул ги знам аама една песна на Радио2 ја слушам (исто ја пуштаат во пакет со горе-споменатите) многу е слична со онаа на Tim Berg - Bromance. Насловот не го кажуваат ама името на тој шо ја пее (мада не пее) го кажуваат ама нишо не се разбира... само знам едка почнува со A... Ако некој знае нека каже... @Apokalipto ако очекуваше одговор, извини. :)
ПУУУУУ

За истата песна прашувам бе :vozbud:

--- надополнето ---

Ми треба мала помош...

Слушав радио 2 (македонско) и има една песна која особено ми се допаѓа, ќе може ли некој да ми ги даде сите песни кои им се хитови на радио 2. (Grenade, Pit bull ...со нив оди во пакет.)

bump

Ја слушав песнава на радио и истата е од клипот, знае некој како се вика и кој ја изведува ?

Ми треба мала помош...

Ајде пак, ја барам песната која оди во хитовите на македонско радио 2. (инструменталката)

--- надополнето ---

bump

ајде мала помош за една песна.
еве го видеото од реклама за орбит е па ако може некој да ми каже како се вика.

Некој би можел ли да ми го каже името на песната која иде у позадина на рекламата на А1, и јас сум А1 каде што идат слики од пред влада ...

Некој би можел ли да ми го каже името на песната која иде у позадина на рекламата на А1, и јас сум А1 каде што идат слики од пред влада ...

веројатно мислиш на Scorpions - Wind of change ... ќе ја занејќам песната заради тие идиотите

Благодарам премногу пошто ниту мене ниту на татко ми не ни текна ни од кој е ни како се вика!

ај вака сеа некој шо е добро упатен у џез музиката да ми каже како се вика песната на најавната шпица што свири за емисијата Cotton club на Алфа?

Ај некој, името на првата песна што оди на клипов :)

Која е песната од рекламата на vh1 која оди по исечокот од Would? - Alice in Chains? Еден црнец: пее оу ноу плиис нат дат аген (или нешто слично):smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom