Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.558
Цела песна да ја има некој знам дека постои :)

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
пессната ја барам одамна,на почеток почнува како женско дуо lalalala la lala laaa.. многу релаксирачка тивка мелодија мислам дека е на шпаснски -мексикански акцент.Едно време порано ја форисраа во нокен клуб Расчекор..
Па ако некој знае линк од песната...
пак да потсетам,ако случајно некој ми најде песната на трансакциона му префрлам да се почасти вечера за двајца ...:pipi:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
пак да потсетам,ако случајно некој ми најде песната на трансакциона му префрлам да се почасти вечера за двајца ...:pipi:
https://www.youtube.com/watch?v=IRvGZffXhfk

Ова беше хит со тоа ла ла ла на времето, ама не е шпански и мексикански.

А шпанска пробај ја вторава и тивка е плус да не е :)

https://www.youtube.com/watch?v=34ox6vkOrP0

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
https://www.youtube.com/watch?v=IRvGZffXhfk

Ова беше хит со тоа ла ла ла на времето, ама не е шпански и мексикански.

А шпанска пробај ја вторава и тивка е плус да не е :)

https://www.youtube.com/watch?v=34ox6vkOrP0
не,не е та песна шо ја барам..инаку многу пребарав по јутјубот неможам никако да ја најдам.
ако некогаш на среќа ја начеакм на некое радио па со shazam-от од телефонот да ја фатам

Сепак фала!

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Барам едно песниче шо вчера помина на радио, можеби неколку пати. Песната е наша, испеана од женски вокал.
Само ова ми остана во сеќавање: Милион идеи ми остави ти. Мислам дека беше поп/балада, така нешто. Ако не се лажам беше во топ 5 за оваа недела на антенна 5, ама на нивната страна ја немаше...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.445
Поени од реакции
87.163
Македонска песна, се вртеше на телевизииве пред 14-15 години... спотот беше од роботско куче како се шета низ улиците на Скопје.

Anyone?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.656
Поени од реакции
8.088
Македонска песна, се вртеше на телевизииве пред 14-15 години... спотот беше од роботско куче како се шета низ улиците на Скопје.

Anyone?
на PMG мислам дека беше или на Роботек aма песната не знам како се вика.

Член од
14 август 2014
Мислења
52
Поени од реакции
5
Барам една македонска народна песна слична на Отвори ми бело Ленче нешто како отвори ми порта ама не е Ленче туку некое друго женско име :D

S

SpaceTraveler

Гостин
Еј луѓе вака, не знам на која тема да го поставам прашањето затоа ја одбрав оваа. Пред 2-3 години на МТВ гледав настап на ДУШКО ЈАНЕВСКИ, лајв гиг, свиреше техно сет во комбинација на етно музика. Звучеше премногу јако и беше ептен андерграунд. Ве молам дали може некој да ја најде емисијата некаде и да ми испрати линк. МТВ - 1992 предпоставувам. Мракови!!!

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Македонска песна од Дарио со спотот од цртаниот филм Пецко.

UncleSam

Будока
Член од
23 јануари 2011
Мислења
269
Поени од реакции
509

Оригиналот на песнава? Детска песничка е :)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.785
Мрзам да слушам радио, ради тоа што ќе слушнам некоја песна која ќе ми се засвиѓа и после тоа не можам да ја најдам. :cautious:
Песната идеше нешто: „you never know what you have till you lose it“.
Мислам дека ги отворив сите можни песни и ниту една не беше таа. Дури не се сеќавам дали имаше машки или женски вокал. :D Така малку поспора...

Channar

гастроентерохепатолог
Член од
3 јуни 2011
Мислења
199
Поени од реакции
255
Дечки прееска у Сити Мол чув една македонска, 99 посто сум дека пееше Биба Додева, текстот идеше некако као: остануваме сами, не враќај се, дај ослободи ме... ај жити очи нека помага некој

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Браќа на Фокс кога иде реклама за Давинчи Демонс песната?
Многу е кратко за да ја фатим на шазам
Женско пее и набкрај само разбрав you could be te last one или нешто така

Kajgana Shop

На врв Bottom