Дефинитивно TBBT. Да беше пред 3 сезони, можи немаше да стои она дефинитивно, ама сепак гласот ќе одеше за ТВВТ.
Актерската екипа: Искрено, и мое лично видување, освен Барни, во HIMYM другиве буквално не зна да глума. Некако ми нема природност во репликиве, претерано глумат, што изгледа невкусно. Значи да не беше Барни (за кој слободно можам да кажам дека ми е еден од најомилените ликови од сит-ком сериите), искрено ќе и дадев на серијава оценка 1.0.
За разлика од нив, во TBBT, актерската екипа не можеле да ја потрефат подобро. Добро, некој ќе речи дека Ленорд не е којзнае колку смешен, ама мора да има и таков карактер што ќе креира ситуации другите околу него да се истакнат со хуморот.
Хуморот: Реков, да не беше Барни, HIMYM ќе беше драма, не комедија. И то во стилот на ТрансМОРферс ко што му прават плагијат на ТрансФОРмерс, така овие на Френдс, и исто толку лошо како во примеров. Голем респект за тоа како е креиран ликот на Барни, ама тоа е тоа, тука завршува хуморот, и искрено мене се друго ми е дури и антипатично. Единствено што немам створено аверзија, башка од Барни, е Робин. Не оти е смешна, оти барем во глумата колку толку ми изгледа природно. Тед и Барни, луѓево НЕ ЗНААТ да глумат според мене.
TBBT хуморот, точно е малку специфичен, и или не можиш да го свариш, или ќе трошиш марамчиња да бришиш солзите од смеење (поготово на Воловиц
), што е случај со мене.
Така да не должам многу, дефинитивно TBBT. И не ме напаѓајте одма, ова е мој личен став, не мора да се согласувате со мене