GoT e fantazija, objasnuvanjata vo knigite se tipichni za zhanrot fantazija, t.e. mnogu polesni za razlika od LOST, kade shto za edna bela mechka izmislija cela Dharma Initiative
GoT, kako gi objasnuva zmejovite? Ajde vo serijata me interesira kako gi objasnuva
? Dava nekoe objasnuvanje koe ke te tera da zemesh filizofska poza i da rechesh "hmmm, yeah, it makes perfect sense to me!"? Ili ednostavno, zmejovi se, bla bla, deal with it!
Isto taka, za GoT nema da mozhe da hejtate "ijuuuuuu kakov beden kraj, mi ja izeba cela serija" zatoa shto pred vreme znaete krajot e toj shto e, prikaznata ne se menuva... Znaete pred vreme deka ne ste popametni od avtorot na knigite, i toa ke ve sprechi da jadete
, mozhe nekoj da hejta neshto okolu LoTR ili Poter?
Isto i za Star Wars, za sve shto ne mozhe da se objasne ushte od pochetok se "objasnuva" so prvite zborovi: In a galaxy far far away. Kraj, shto i da prashuvash, odgovor ke bide "brah, thats in a galaxy far far away, kojznae shto drugo ima tamu... MOZHEBI ZMEJOVI!!!!"
Chitav vchera nekolku strani od temava za GoT, i site postovi se od ovie X tipa:
1. fenomenalna beshe novava spizoda
2. lele koj ke cheka drugata nedela
3. Tyron e mnogu smeshen hihihihihihihihihihi
4. Snow e peder? :O
Znachi ve zabloe vam, koj ke umre koj ke prezhivee
za LOST ne beshe taka. Ako umreshe Jack jas ke se samoubiev
, ako umreshe Sawyer 90% od zhenskite ke se samoubieja, Charli umre ama za 2-3 apchinja se spase IoSono
, da gi zemeshe i tie.... </3.
Da ne zboram za Kate