Ајде нешто и од мене....малку ми е глуп дуелов како прво, овие две ми се некако ептен спротивни серии, подобро Сејнфилд да сте го ставеле со која било од овие две, повеќе логика ми има...
Фрејзер цела серија не ми е изгледана, само на ТВ ја имам гледано, ама не верувам дека до крај ја изгледав. Одлични се, супер ликови, дијалозите феномелани, да го наречам интелигентен хумор, Најлс е комедии целиот, Еди си е приказна за себе. Се надополнуваат сите меѓусебе феноменално.
Ама сепак мојов глас оди за маживе. Чарли Шин си е Чарли Шин едноставно, човекот е легенда, во серијата е прикажано баш тоа што секој ерген ако има пари би го правел.
Посебно првите сезони додека Џек е сеуште мал се нешто посебно. Секоја нова епизода е посмешна од претходната, Алан е легенда, споредни ликови како Берта, Линет, мајка им и ред други, искрено ми се посмешни од споредните во Фрејзер. Можеби требаше да и стават крај на серијава кога го отпуштија Чарли, со Ештон едноставно не е тоа тоа. Не глуми тој толку лошо, колку што глуп лик му имаат дадено сценаристиве.
Така да гласам за Два и пол мажи, иако и Фрејзер не е лоша, и во некои подобри времиња ќе ја прегледам целосно и неа.