Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.206
- Поени од реакции
- 34.442
Велешката е потешка од оловото. Штипјани па се убија од фалење со пастрмајлииве. Нема штипјанец кој барем 10 пати не ми рекол „леле, мора да дојдеш на пастрМАЈлија во Штип“ или „нареден пат ќе ти донесам пастрМАЈлија..“. И што ако ме донесе? Цела стушена, исушена и бајата...
Незнам, мене повеќе ми се допаѓаат понапредните верзии на пастрмајлии од место како „Гризли“ во Лептокарија (Карпош), кај што ја прават со маринирано свинско месо и еден тон кашкавал одозгора. Дури и најголемите велешани кај мене на работа јадат и уживаат во таа пастрмајлија, па затоа ви ја препорачувам и на вас
Незнам, мене повеќе ми се допаѓаат понапредните верзии на пастрмајлии од место како „Гризли“ во Лептокарија (Карпош), кај што ја прават со маринирано свинско месо и еден тон кашкавал одозгора. Дури и најголемите велешани кај мене на работа јадат и уживаат во таа пастрмајлија, па затоа ви ја препорачувам и на вас