Која "пастрмајлија" е подобра?

Која Пастрмајлија е подобра?

  • Велешката дефинитивно!

    Гласови: 103 32,4%
  • Штипската!

    Гласови: 157 49,4%
  • Не знам, немам пробано никогаш

    Гласови: 58 18,2%

  • Вкупно гласачи
    318
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Сум пробал штипска, велешка и радовишки самун. Сите три се добри ама штипската сепак ми е омилена.
 
H

Hyperion VI

Гостин
,,,pastrmajlija bez pastrma kako mozhe da bide , a taa takanarechenata shtipska pastrmajlija e so pileshki prsti i neshto sitno pride,,,,
,,,se znae shto e pastrmajlija_-Veleshkata,,,
Штипската пастрмајлија(свинска) не ја мењам за ништо.
Кашкавалот,јајцата и приборот за јадење не доаѓаат во обзир.
И на 50° ја комбинирам со флаша црвено вино ;)
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Освен велешката и штипската се друго е нижа раса.
Автоматски споено мислење:

Што знам за мене во Нецко 2, Даблин и Рома ми се најубави. Ако си пробал во период на пастрамалијада тогаш не ги прават убави.[DOUBLEPOST=1412097853][/DOUBLEPOST]
Грил Хаус и Фотка
Хахах ова од времето кога и во Даблин се правеа пастрмајлии. Ја имав таа среќа да ви фатам за малку, мислам дека и таму сум ги јадел најубавите.
 

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.649
Поени од реакции
31.536
Штипската пастрмајлија(свинска) не ја мењам за ништо.
Кашкавалот,јајцата и приборот за јадење не доаѓаат во обзир.
И на 50° ја комбинирам со флаша црвено вино ;)
,,,emi toa e znachi svinjijlija a ne pastrmajlija,,, :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom