Освен со Стопанска и Комерцијална немам искуство со други банки..И слободно можам да кажам дека Комерцијална е со светлосни години пред ова другата(барем во Струмица)..Како што вели овде Зоки ти требаат дебели нерви со секое влегување...редици, крвави погледи и никаква услуга..а конечниот резултат...изгубено време и незвршена работа.Незнам уште колку ќе издржам...и онака Струмикс ме малтретира да се превфрлам во НЛБ..која изгледа има што да понуди..посебно банкоматите..кои ги има на секој чекор..за разлика од првите две кои се дефицитарни..Za mene najdobri banki se Uni banka i Tutunska banka...
Stopanska samo ako imas cel den sloboden i debeli zivci samo neznam so site odat vo taa banka kako drugi da nema ??Da izvadis pari od edna kniska i da di stavis na druga e toa treba da se snima so kamera zboruvam za Kumanovo ...Komercijalna sekogas ima guzva treba da cekas barem vo Kumanovo ,e vo Prokredit banka ne su bil i ne znam kako e
kako toa znaes deka STB e neorganizirana a KMB organizirana koga vikas deka imas smetka vo NLB TB?ја смислам дека најдобра и нај организирана банка е Комерцијална, јас имам сметка во тутунска и ми се крева коса секој пат кога одам во банка, сите учени не доучени појма немаат што прават а толку неорганизирана банка од стопанска нема, да отидеш и живци да искинеш
Ima nekade poevtino koga ce menuvate cek da vi zemat provizija ???Ми наплатија 250 денари...
Ваљда оти Вмро е на власттутунска дефинитивно!!!
моите работат во комерцијална и они беа први некое време ама како шо тргнале работите некако ги губат клиентите... несакам да објаснувам зашто едно ме мрзи друго не сакам да изнесувам ујавност некои податоци. ке кажам само срамота за директорите. паѓаат на премногу ниско ниво (да не речам на дно)!
па... види.. 80% од вработените како и 90% од директорите таму се сдсм.. неќев да мешам политика у горенаведениот пост али сепак ме повлече за јазик...Ваљда оти Вмро е на власт![]()
Тоа е и причината оти си одат клиентите.Се се врти во животот,од каде дува сите натамупа... види.. 80% од вработените како и 90% од директорите таму се сдсм.. неќев да мешам политика у горенаведениот пост али сепак ме повлече за јазик...