- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.666
- Поени од реакции
- 16.872
пак ќе пишам, слична вироза имав почеток јули 2017 во Охрид; што не пиев од антибиотици се бадијала. па кортико спреј исто земав, најголема глупост се тие, а АЦЦ апчиња смируваат кашал во моментот ама после посилен... се зезнав купив во Охрид перга,пчелен препарат, ама тој од Градско што го праел му презреала, ме искина стомачни проблеми, го пријавив во инспекција, ама бадијала, поврзани ко црева а и поим да се нема.22 дена со ниска температура, кашлица последниве денови, затнат нос константно, мускулите болат и при најмала активност. Зашеметеност и главоболка. Грлото гребе од време на време, а кога стануваш осеќаш ко шлајм да ти е заглавен во грло.
Сите доктори викаат ништо не е, до психа било. Така што немој да го достигнеш мојов левел![]()
Се вратив 20 август во Скопје, ми дадоа и Цитерал, џабе... После на СВОЈА рака, порано од 10 септември ја почнав шемата со Респивакс која оди обично од крај Октомври , за јакнење имунитет и за 2 недели ми се подобри а бргу и се опраив...
е сега бидејќи порано почнав, некаде во фебруар осетив дека би требало со нешто друго да продужам, ама немаме доктор во државата што има абер од имунитетот..
Ти пошто си помлад ,здрав прав ( мене ми е тимус изваден 94) со една тура Респивакс ќе бидеш кукурек, еве прашај ги увознициве да се јават во Блгарија, дали може сега да се почне... Ако го има Респивакс кај нас во аптеки сега?
А исто и 2009 лето ме фати слично некое чудо. летно време, тогаш се опраив со СараВита, школскиот од Охрид ја произведуваше, ама му пропадна фирмата уште пред 5-6 години