nE0n1nja
Eat nerds get shredded
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.476
- Поени од реакции
- 3.287
Прилично егоистичен и игнорантен став .Мене ми се смени биоритамот и стилот, може и на нив.
Прилично егоистичен и игнорантен став .Мене ми се смени биоритамот и стилот, може и на нив.
Само поради тоа што Америка има успешна економија не значи дека нема ретардираност.Драга Кајгана (виртуелен дневник)
Имам "температура"....не од студот или од умор......туку од неможноста да се справам со тоа колку е убаво да играш баскет на сонце. Сум заборавил зимава.....полека се присетувам. Животов е убав нек си ебе матер, може само да се јаде гомна со сила......forum.kajgana.com
И јас имам куче и егоистично е да го остајш на улица без газда, храна и во крајно тешки услови ради шо си фатил вирус или те собрале џандари присилно. Со оглед на то шо се случувало во еден Сталинград или кризата со црната чума, ова е пичкин дим. Се приспособувате на ситуацијата, се пазиш уште појче ако нема кој да преземи грижа и то е.Прилично егоистичен и игнорантен став .
Некој вози точак на полноќ кога се празни улиците. Некој што е прва смена станува рано-рано и во 4 сабајле оди на трчање. Некој си пешачи во 9 навечер. Некој си се релаксира со возење кола исто касно навечер или со седење во паркче пред зграда. Зошто сите овие луѓе да немаат привилегија да го прекршат полицискиот, а кучкарите да имаат?Абе сите се правите курац ипол во темава а никој не даде културно и разумно образложение против барањето за отстапка на Анима Мунди.
Само ме чуди зошто се толерираат вакви гнасни навреди и пцовки во темава. Каков простотилак и кое ниско ниво, срамота.
Тука велат пак дека е температура прв па болка во гради и тешко дишење.Ако немаш сува кашлица тогаш е настинка. Разни симптоми се менуваат но сува кашкица е прв симптом.
А, кој е проблемот еден човек да го направи истото тоа само - без куче?Чекајте а не гледам што е реален проблем ако излезе еден човек, пред зграда, куќа и да го прошета кучето.
Нормално ако не го прави тоа со други заедно, и ако не ја злоупотребува мерката. Значи ако го сретне полиција со лична карта да докаже дека живее во радиус од 50 м на пример.
Не гледам кој е проблемот. Ако е за дали ќе донесе миленикот вирус дома, тоа исто може да го направи и кога го шетаат преку ден. Значи тука веќе зависи од претпазливоста и мерките што ги превзема газдата на кучето.
Затоа се вика исклучок. Сум чувал куче, сега не, значи не е дека држам некоја страна, ама можам да ги разберам во барањето.А, кој е проблемот еден човек да го направи истото тоа само - без куче?
Оти бе се чудиш ко Бафра, не ти паѓа малце чудно дека дека никој несака да ти даде одговор?Абе сите се правите курац ипол во темава а никој не даде културно и разумно образложение против барањето за отстапка на Анима Мунди.
Само ме чуди зошто се толерираат вакви гнасни навреди и пцовки во темава. Каков простотилак и кое ниско ниво, срамота.
За тебе исклучок, за мене дискриминацијаЗатоа се вика исклучок. Сум чувал куче, сега не, значи не е дека држам некоја страна, ама можам да ги разберам во барањето.
Знам дека сега е вонредна ситуација и дека многу работи не се како во нормално секојдневие, ама важно е сите мерки да имаат логика и оправданост и каде што може да се направи исклучок доколку не постои некој ризик. Во случајов не гледам преголем проблем со ова барање, нормално ако не се злоупотребува.
Искрено многу мерки фалат да се спроведат преку ден, и многу мерки закаснија ама ова не го гледам како некое страшно барање.
Затоа се вика исклучок. Сум чувал куче, сега не, значи не е дека држам некоја страна, ама можам да ги разберам во барањето.
Знам дека сега е вонредна ситуација и дека многу работи не се како во нормално секојдневие, ама важно е сите мерки да имаат логика и оправданост и каде што може да се направи исклучок доколку не постои некој ризик. Во случајов не гледам преголем проблем со ова барање, нормално ако не се злоупотребува.
Искрено многу мерки фалат да се спроведат преку ден, и многу мерки закаснија ама ова не го гледам како некое страшно барање.
Барањето е толку неразумно што се коси со здравиот памет. Нема никаква причина зошто не можеш кучето да го шеташ од 8.00 до 9.00. Која работа, кои обврски во 8 навечер?Абе сите се правите курац ипол во темава а никој не даде културно и разумно образложение против барањето за отстапка на Анима Мунди.