- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.318
- Поени од реакции
- 26.252
SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated Beijing Institute of Biological Products Co., LtdКоја, кинеска, руска .. не се прави до толку глуп, а знаеме дека со хуморот си скаран
SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated Beijing Institute of Biological Products Co., LtdКоја, кинеска, руска .. не се прави до толку глуп, а знаеме дека со хуморот си скаран
јас па читав од агенција, Турција САМО ПЦР тест, не постар од 72ч признаваЏабе трубат антиваксери испаѓа работава не ќе може да мрднат од државава ако на граници бараат да сте вакцинирани.
Вчера некаде прочитав Турција само влез на вакцинирани.
Се додека има поздрави топли, чолизмиња, роновци, говинди и слично, нема да ни/им скисне.Нели ви скисна да се навредувате?
dodeka ne se vakciniras ne izlegvi od domaЏабе трубат антиваксери испаѓа работава не ќе може да мрднат од државава ако на граници бараат да сте вакцинирани.
Вчера некаде прочитав Турција само влез на вакцинирани.
Скопје?Моите родители се вакцинираа со термини овие два дена, 61 и 59 години се и уредно пријавени и ги пуштија да поминат со доказ со проверка на маил.
Јавна тајна е дека сите ги вакцинираат кој што сака само чекаш на ред ако нема многу интерес... исто и јас сакав денес ама ете баш денеска само пуштаа со термини .
vo srbija avtobusite doagaat i gi vakciniraat,Како доследен провирусаш го откажав терминот за вакцина пред една недела. Нека има за некој позер антисенешташ, аирлија нека му е стерилитетот.
Не дека не ми се одеше 2x150км до Куманово и назад во полн автобус. То нема врска.
Не дека од дома не треба да излегуваат тие невакцинираните. Треба да има избор дали сакаш или не сакаш да се вакцинираш ама ми мириса дека работата е мора да се вакцинира цел свет. Концерти и премин на граница мислам дека ќе направат сите да мораш да имаш документ дека си вакциниран или барем негативен тест да имаш дека го немаш вирусот.dodeka ne se vakciniras ne izlegvi od doma
loso vreme drugarНе дека од дома не треба да излегуваат тие невакцинираните. Треба да има избор дали сакаш или не сакаш да се вакцинираш ама ми мириса дека работата е мора да се вакцинира цел свет. Концерти и премин на граница мислам дека ќе направат сите да мораш да имаш документ дека си вакциниран или барем негативен тест да имаш дека го немаш вирусот.
Za sto konkretno me opomenuvas pred kazneni vsusnost? Za toa sto dragata doktorka so nov profil ja bolat ocite ili za toa sto Ron glumi svetec, a nie sme kanalizacija.@мкд владе и @ПрофаундлиСтупид, последна опомена пред казнени. Како баби сте..
...babi koi ne mozat da dojdat na red za vakcina od takvi visokomoralni bitija kako Ron, koj gledam nikoj ovde ne gi sankcionira za svoeto nedolicno odnesuvanje i shirenje govor na omraza kon tie vnuki i vnuci shto go koristat svoeto pravo da ne se vakciniraat.Како баби сте..
На сунет нека пробаат.Во Хрватска ќе се прави експериментална тест свадба поради коронава. Гости ќе се и вакцинирани и прележани. Да видат колку ќе се шири вирусот, колку ќе се разболат, колку нема да се разболат.
Во Србија најверојатно таков експеримент ќе е Егзит фестивалот.
Кај нас да направат ваков експеримент што мислите каков настан би било тоа?
Ќе прават експеримент за ширење на вирусот во кој ќе присуствуваат вакцинирани и прележани? Може наредно да пробаат со експеримент како вирусот ја афектира подвижноста на парализирани лица.Во Хрватска ќе се прави експериментална тест свадба поради коронава. Гости ќе се и вакцинирани и прележани. Да видат колку ќе се шири вирусот, колку ќе се разболат, колку нема да се разболат.
Во Србија најверојатно таков експеримент ќе е Егзит фестивалот.
Кај нас да направат ваков експеримент што мислите каков настан би било тоа?