- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.428
- Поени од реакции
- 10.351
Ај прашај ја во порака!Многу ли???
Ај прашај ја во порака!Многу ли???
Не можам...Ај прашај ја во порака!
Ова вакциниве ко за апсолутно сигурни многу проблеми им се јавијаИзраелциве истражуваат ретки случаи на воспаление на срцев мускул во главно кај мажи помлади од 30 години после примена втора доза Фајзер.
Од работа ни даваат по 5 секој месец, треба секој понеделник да се тестирам. 50 % се фалш, не даваат информации воопшто. Ни рекоа као демек не сме знаеле брис да земеме точно, а јас го бутам тоа стапчето до крајот до горе до носот, мокро излегува цело и пак од 4 теста само на 2 ми даде резултати.
Ама веста ова е близу до фејк њус. Значи на женава и паднало шишенце со Фајзер и од страв и за да заташкат дека и се скршило, наполнила со вода. Ете шест инјекции колку што може од шишенце да се вади. Нема никоја друга идеолошка позадина тука. Зошто па ваква битна информација ја нема овде кај веста само тој што ја пишал си знае.
Абе за вакцини произведени за помалку од една година одлично е што и само со ова поминувамеОва вакциниве ко за апсолутно сигурни многу проблеми им се јавија![]()
Зборев преку маил со докторот, ми дае број.Им звонам 5 дена по ред, звони а никој не крева. Да идам таму да си пробувам среќа без термин ми нема логика, 100 евра само за тестови треба да дадам.Decki bil li nekoj da se vakcinira vo Bugarija vo KOMAK medical? Pred 5-6 dena e vesta niz mediumi pa ako bil nekoj da spodeli info od prva raka. Pozdravv
Бугарска работаЗборев преку маил со докторот, ми дае број.Им звонам 5 дена по ред, звони а никој не крева. Да идам таму да си пробувам среќа без термин ми нема логика, 100 евра само за тестови треба да дадам.
Ми се оправда дека се мала клиника и само една линија е за закажување. Сепак ако сакаше да ми закаже моеше, кога веќе има време на маил да враќа.Бугарска работа![]()
Мене ми изгледаше ко патка тоа повикот.Ми се оправда дека се мала клиника и само една линија е за закажување. Сепак ако сакаше да ми закаже моеше, кога веќе има време на маил да враќа.
овие домашни тестови се добри за Дубари ??, ако ПРЕД да се идентификува усерот може да знае дали е позитивен тестот ... ќе жртвува 5еур и друг тест на друг негов човек ќе му напраи и ќе си го регистрира на мобилен како свој ??Од работа ни даваат по 5 секој месец, треба секој понеделник да се тестирам. 50 % се фалш, не даваат информации воопшто. Ни рекоа као демек не сме знаеле брис да земеме точно, а јас го бутам тоа стапчето до крајот до горе до носот, мокро излегува цело и пак од 4 теста само на 2 ми даде резултати.
Тешко дека ќе ги зима некој за веродостојни овие do yourself тестови.
Едит- Ах не бил овој, сличен е. Али тешко дека и ова срање ќе функционира.
нејзе треба некој црнец да ја извакцинира, па да праша дали е Фајзер