Ова се шушкаше уште на почеток поради мутациите после 2 дози АЗ да се прими Бионтех. Ете пошто ја паѓам во тие без проблем ќе ја примам Бионтех. За Модерна ваљда ќе нема доволно количини.Германската комисија препорачува тие што се вакцинирале со Астразенека испод 60 години, да земат друга вакцина.
Колку студии се направени на комбинации од две различни вакцини?![]()
Гнили се тие чаршафи, не ќе издржат таков вол.Копилево Венко треба да биде обесено на плоштад со чаршаф од болнички кревет.
Па во право се дека нема да дадат резултат воведување на нови мерки. Тоа требаше средина на март да ги заострат мерките ама тогаш беше пописот во план и ситуацијата "под контрола". Сега е веќе доцна.Не знаат кај тераат веќе.
![]()
И ја сум со една доза АЗ. Србиве кажаа дека закажаните датуми освен ако нема договор со нашиве ајдуци они ќе ги испоштуваат и ќе обезбедат втори дози за сите закажани во системот. Е сеа какви вакцини, тоа поим немам, ваљда ќе има разврска до тогаш.Ова се шушкаше уште на почеток поради мутациите после 2 дози АЗ да се прими Бионтех. Ете пошто ја паѓам во тие без проблем ќе ја примам Бионтех. За Модерна ваљда ќе нема доволно количини.
Ја без думање би примил АЗ, една од мРНА или Спутник. Џонсон не знам дали ќе биде достапна ама и таа пошто еднаш се зема.И ја сум со една доза АЗ. Србиве кажаа дека закажаните датуми освен ако нема договор со нашиве ајдуци они ќе ги испоштуваат и ќе обезбедат втори дози за сите закажани во системот. Е сеа какви вакцини, тоа поим немам, ваљда ќе има разврска до тогаш.
Па и не баш, еве го 20+ држи Италија недела време па сепак ништо не попуштило со бројките... едино китки расцветаа пупки на гранчиња.. јас китки на балкон си садам градинаро цвеќето го расте ...Па и ова времето не помага ама баш ич. Април знае да биде цел со 25+, сеа ко за инает држи на околу 10 степени.