Досадно е едно исто да се вергла, 1459 страници.
Во крајна сметка, интервјуто е многу интересно, може некој коментар и по темата за него, не само тоталитарен тролинг.Одма се отфрла се што е против партиската линија.
За сега не притискаат многу, ова Евросодомитиве, во смисол кај мене во претпријатието пуштија некакви списоци, и околу 20% се запишаа и за 2-3 дена ги собраа како овци и ги вакцинираа. Во мојата непосредна работна група од 10 члена, за сега нема швестери, само еден го прифати белегот на ѕверот.
За сега е уреду, но осеќам дека во иднина ќе притискаат со ова ковид тероризмот. Колку може ќе одбивам да се вакцинирам.
Не сум следбеник на QAnon, прифаќам дека има вакцини, дека се главно корисни, согласен сум дека има Ковид вируси, вклучително и верзија 19, но исто така е очигледно дека некој го користи вирусот за сосема други цели. Пример се вакцинираш за Тетанус, детска парализа, маларија, после имаш антитела и не можеш да се разболиш од таа болест. Каква вакцина е тоа ако се вакцинираш и пак може да се разболиш, те тераат да носиш маска, тој Ковид терор нема ништо општо со медицината.