Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.511
- Поени од реакции
- 22.153
Toa e drug problem sekako.Прегледај го приврзокот 289646
Treba li da ja komentirame guzvata?
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Toa e drug problem sekako.Прегледај го приврзокот 289646
Treba li da ja komentirame guzvata?
Можда следна годинаА во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Можеби ќе дојдат таблети наместо вакцини, пример Oravax tablet covid-19.А во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Сум се пуштил на најако по српски форуми трујам. За татковинатаИмаме среќа шо во Србија се повеќе и повеќе има теоричари на заговор и останаа фира вакцини
Доброволна е вакцинацијата, така да, може да одбиеш да се вакцинираш со вакцина што не ја сакаш. Само проблемот е колку ќе чекаш дур не дојде некоја од тие што ги сакаш...А во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Го прелега она вирусот и сега чуствува некоја делумна сигурност. Инаку сега ќе беше застанена во гужвата и ќе чекаше за да сестра Драгица и удри цјепиво и ќе прошеташе 2 саати низ калемегдан и назад у територијава.Kako ne ti e jasno. Gledas vo Makedonija sto se desava?
Може ли да те прашам која би ја одбрал? Ако не ти е проблем.И зашто не сакаш со Астра Зенека да се вакцинираш?А во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Не си во право, никогаш не би одела и дремела со саати во ред заедно со луѓе од неколку држави...имало и од Полска поред овие нашиве од екс Ју...Го прелега она вирусот и сега чуствува некоја делумна сигурност. Инаку сега ќе беше застанена во гужвата и ќе чекаше за да сестра Драгица и удри цјепиво и ќе прошеташе 2 саати низ калемегдан и назад у територијава.
Зошто не би сакал со Астра Зенека? Па имав читано дека предизвикува силна имунолошка реакција на организмот и како последица на тоа згрутчување на крвта... А со која би сакал? Веројатно со германската на Бионтек. Зошто? По кратко гугл пребарување имаш резултати за ефикасноста од секоја вакцина и на кој метод го напаѓаат вирусотМоже ли да те прашам која би ја одбрал? Ако не ти е проблем.И зашто не сакаш со Астра Зенека да се вакцинираш?
Касно Бојко стиже на македонско поље.Борисов ни најавува 5.000 вакцини од Бугарија - СКОПСКО ЕХО
Бугарија идната седмица ќе добие 200.000 вакцини, а премиерот Бојко Борисов најави дека ќе предложи 5.000 да бидат испратени кај нас, изјавил денеска Борисов. Бугарискиот премиер уште во декември на владината седница во Софија, на која учествуваше и министерот за здравство Венко Филипче, рече...skopskoeho.mk
Edna den mamurlak a trombozata e eden na 100.000 pretezno mladi zeni ali ima terapija. Ama da, Biontech od site dobri e mozet najdobra ali izborot momentalno e zemi sto ima.Зошто не би сакал со Астра Зенека? Па имав читано дека предизвикува силна имунолошка реакција на организмот и како последица на тоа згрутчување на крвта... А со која би сакал? Веројатно со германската на Бионтек. Зошто? По кратко гугл пребарување имаш резултати за ефикасноста од секоја вакцина и на кој метод го напаѓаат вирусот
News and Trends
The latest news, videos, and discussion topics on News and Trends - Entrepreneurwww.entrepreneur.com
За моето здравје не се плашам и знаев дека ќе се заразам, се заразив и психички паднав тие 10 дена и ѕвонење кај моите на еден саат и ѕвонење на луѓе да ги проверат да не ме лажат дека немаат симптоми. Јас ја поминав на нога , изолиран и работејки од дома без никакви антибиотици.Не си во право, никогаш не би одела и дремела со саати во ред заедно со луѓе од неколку држави...имало и од Полска поред овие нашиве од екс Ју...
Смешно е што се плашите за своето здравје од попишувачите кои ќе бидат со маски и сите заштитни мерки,можете да се дистанцирате на два метра, да излувтирате....а од друга страна одите и се туткате таму.
Што мислиш, нели е поопасно дека ке добиеш корона таму чекајќи со саати или да си седиш дома и да се придржуваш кон сите мерки?
Моите деца не прележаа вирус а и ни на крај памет не им паѓа да одат у Србија.
Edna den mamurlak a trombozata e eden na 100.000 pretezno mladi zeni ali ima terapija. Ama da, Biontech od site dobri e mozet najdobra ali izborot momentalno e zemi sto ima.