И јас 2 барам како крв да барам :/Дали ке може на врата да се земат 2 карти
Кои се тие бе? Абе, уживај во празникот со југословенски изведувачи. Па има ли поголемо задоволство од тоа? Па ајде сите да запееме заедно за Југославија, овај Македонија. Кои ти се тие Суперхикс, Ареа, Леб и сол, не трескај глупости и ти сега...остави да славиме за Југославија, овај Македонија. Не мешај ништо македонско во целава работа.Кај се супер хикс,леб и сол,ареа и слични !
е..а таман ја заборавив, зошто ме потсетиКаролина ќе не потсети дека сѐ уште е жива.
Има http://www.rtvpink.com/Има негде веб страна настанов нешто такво....?
На врата ќе бидат 40 во предпродажба се 20 во билетарите на Тобако 1 и 2, Југотон и сите Тогетхер салончиња.Дали ке може на врата да се земат 2 карти
Ќе има пренос од Кинескиот ѕид(ако уште постои )Ќе има пренос од концертов на некоја телевизија?
МТВЌе има пренос од концертов на некоја телевизија?
Не бе, супер е ова. Јас планирам да одам.
Ама морам да исхејтам што септември си го напишал со големо „С“. Толку ли не научивте дека месеците се пишуваат со мала буква?
Edit:
Сега видов дека во статијата го пишале така.
Знам тоа, ама во конкретниов случај шубе ми е со мала.
Сериозно? Не гледам, сеа уште помалце сакам да гледам...Добро, дали се овие нормални со фраеров што го отвори концертот? Прва песна на концерт за независност на Република Македонија е на албански! Ајде, честито нека ни е...
Да, и продолжија со "група Шкупи".Сериозно? Не гледам, сеа уште помалце сакам да гледам...