Концерт по повод 8-ми Септември на арена Филип II

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ехх каква желба имам да ги чујам повторно.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 01:10 ---

Ама тоа нема врска-НИЕ ГИ ВИКНАВМЕ а на пивофест беа дебело платени два пати по ред и...сега секако,

Инаку кога слават независност покануваат наши претставници најчесто амбасадори-и така треба.
Како нема врска? Прво викаш дека Македонија е поранеш рапублика и доаѓаат да оддадат почит поради Независноста а сега викаш дека нема врска.

Едно е да ги викнеш за Пивофест која е обична манифестација за дружење и забавување а друго е да ги викнеш на Концерт во чест на Денот на Независноста на една држава.

Не е исто да викнеш Амбасадор да присуствува на политички настан и да викнеш странски пејачи да ти пеат на ваков важен празник.

Како и да е секој има различен начин на гледање на работите, јас мислам дека го кажав тоа што сакав да го кажам.

B

Black Guard

Гостин
Го кажа ама стварно е сеедно, се веат знамиња на други држави,имаме паралелна власт под чија контрола е западот а ти се буниш за неколку српски пејачи.

ОК.

Прво викаш дека Македонија е поранеш рапублика
КАДЕ???

Член од
28 мај 2012
Мислења
24
Поени од реакции
23
jas velam najubo ke bidi Gruevski da pej posto toj e " najpopularen, toj e najpameten toj e najubav site go sakate, ima najgolem rejtig", a da posle osmi septemvri cekajte cestitka od EVN, ama to ne e bitno bitno e koj ke pej vo filip vtori!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
jas velam najubo ke bidi Gruevski da pej posto toj e " najpopularen, toj e najpameten toj e najubav site go sakate, ima najgolem rejtig", a da posle osmi septemvri cekajte cestitka od EVN, ama to ne e bitno bitno e koj ke pej vo filip vtori!
Koj к... темава со политика има врска. Богами ти одговара името со напишаново......

Член од
24 март 2010
Мислења
15.285
Поени од реакции
26.164
Фино што поканиле пејачи од Хрватска. И онака Хрватите и Словенците се најзаслужни за нашиот Ден на независноста...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Фино што поканиле пејачи од Хрватска. И онака Хрватите и Словенците се најзаслужни за нашиот Ден на независноста...
Има некоја симболика настанов и изведувачите, вака некако: Во Бившата Југословенска Република Македонија настапија бившите југословенски ѕвезди. Добар натпис за медиуми на Балкан.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.285
Поени од реакции
26.164
Има некоја симболика настанов и изведувачите, вака некако: Во Бившата Југословенска Република Македонија настапија бившите југословенски ѕвезди. Добар натпис за медиуми на Балкан.
Бившата југословенска Република Македонија дури и на Денот на независноста потсетува дека Југославија е жива, принципиелно држејќи до стандардите поставени со самото референдумско прашање. :D

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Како бе немаме изведувачи.

Архангел​

SAF​
String Forces​
Foltin​
Можат и Владо да го викнат .​
Или овие случајно да не се инфериорни на српскиве и храватски певаљки.​

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
Ама вие не разбирате, нашиве се анти-влада ориентирани така да отпаѓаат :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Против фрлање пари за вакви прослави сум, ајде лани на јубилеј, ама и вас не ви се најдува, само гомна да се јадело, домашни, странци, ајде бе они се меѓу најпопуларните на овие простори, вие сте слушнале некој Енглез таму и ајде овие биле глупи овде...:tapp:

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Официјално сите изведувачи :
Јосипа Лисац, Жељко Бебек, Нина Бадриќ, Хари Варешановиќ, Тереза Кесовија, Аки Рахимовски, Дадо Топиќ, Горан Каран, Сергеј Четковиќ, Јелена Томашевиќ, Калиопи, Александра Радовиќ, Борис Новковиќ, Каролина, Есма Реџепова, Антонија Шола, Владо Јаневски, Ристо Самарџиев Влатко Лозаноски, Мики Џафер и специјалниот гостин перкусионистот на Стинг – Рани Крија кој специјално доаѓа за настапот на концертот.
Битно има македонски изведувачи e сеа фали само Влатко Стефановски друго горе долу добро е .Многу ми е драго што еве од типот на Антонија Шола ќе пее:pos:
Кога би ги слушнале некогаш заедно Леб и сол , Меморија , Ареа , Зијан ...

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Кој има бе карти да ми дај две, во Битола една нема у пичку матер, 5 зедов и уште 2 ми требат за лек нема :/ друштвото ке ми се дели ако не најдам :/

Kajgana Shop

На врв Bottom