Колку штедите? Колку сте трошаџии?

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Eпа вака..не ни штедам премногу а не ни трошам..може некој ден на излегување да потрошам само 50 денари а некој 300....
а ако треба да заштедам за нешто .. не ми прави никаков проблем..
Некои викаат дека штедам..а мене не ми личи така..секогаш колку и да трошам пак си имам резерва а тоа е добро :)

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Не сум од денес за денес ама и не штедам ...:salut:

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
pa so znam,znam i da trosam i da stedam zavisi od periodi ili podobro da kazam od denot,mi se slucuva da trosam i po 30-40 evra dnevno nekogas a mi se slucuva i da pominam i so 100 denari na den,koga sum so drustvo nekade ne mu ja mislam mnogu mnogu denes za denes ama pak si imam edna smetka vo prokredit banka i imam nekoj denar za da mi se najde za nekoi so vikat za "crnite denovi"hahaha vo globala poveke trosam nego stedam ama i toa so go trosam se moi pari licno so gi zarabotuvam znaci ne zimam od tatko-majka.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Е па не штедам баш многу.. во обичен ден трошам околу 100 ден, на училиште за јадење, за кафе или сок на одмор..
А во викенди зависи од расположение. Некогаш ќе потрошам 100-150 ден, но некогаш ако се запиеме со другари може и повеќе од 1000 ден.. зависи од расположение и атмосвера.

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
E kolku ne sum stedler toa e cudo... Gi trosam parite vo isitot momenta koga gi dobivam, a posto ne studiram u Mk i ja nema mamicka da i se pozalam, si dremam cel mesec ili izmisluvam deka treba da se kupat novi knigi, ili da se plaka ne znam sto..

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Лелееее, ич не штедам а трошам како ненормален!
Моите ме разбиваат заради тоа

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Шо е тоа штедење?
Парите кај мене влезат и излезат од џебот. Собирам само ситнурии (железни) парички во каса, и имам над 700 ден.

Rodeo

Thrillseaker
Член од
15 април 2007
Мислења
243
Поени од реакции
36
Какво штедење за црни денови,сакам да проживеам додека има "бели" денови.Кога работев зимав плата која што ми траеше најмногу 2-3 дена.Немам фамилија ,немам деца, немам жена за што да штедам?

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
znaci kolku nemozam da stedam, toa e cudo, koa iam pari u dzeb ko da me cesaat i provociraat da gi potrosam :) , deluva smesno ama taka, a odkoa ke gi potrosam se nerviram poso neam pari :)

Член од
1 мај 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
штедење? леле треба да почнам малце да штедам..... не знам шо е тоа сеа за сеа :icon_lol:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
porano stedev sega ne a dojdam do pari ke gi potrosam nekako a da sobiram ne

IsusHristos

Bojan CPU
Член од
1 март 2007
Мислења
256
Поени од реакции
1
Кога треба да купам нешто за компјутер тогаш штедам максимално.а сеа компјутерот ми е ок и така да нема потреба да штедам

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Ноооооооооооооого трошам, а ич не штедам :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom