Колку штедите? Колку сте трошаџии?

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
повеќе пари на пр 1000 ја тргам на страна иначе поситно трошам кладилница,бензин,и др глупости

M

marko 1996

Гостин
не реков дека штедам по 20 - 30 ден секогас носам кога идам баскет да играм ова она со а иначе кога си ставам у касичка од 100 па нагоре :kesa:

П

Паган-др

Гостин
Зависи за што и кога. Не се расфрлам со пари ама не сум ни штедлив многу. Ако ми се допаѓа нешто а е малце поскапо сепак би го земал. Мое задоволство ке биде да го носам тоа нешто.

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
уффф трошам и тоа многу:kesa:иако сега за сега зависам од мама и тато ипак мислам дека и кога сам ке заработувам ке трошам исто.Сакам да уживам во парите зошто за мене тие се само обична хартија и не треба да се чуваат мн мн :salut:

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Незнам да штедам, факт! Порано мн штедев затоа што не трошев.. ама сега.. ми даваат 200 ден за у школо, јас мора дома со 0 да дојдам, макар да ги потрошам последните и за глупост. Незнам зашто е така... штедам кога ке фатам у кладилница повеќе пари па ќе ги ставам у банка, ама после 3-4 дена ги вадам и трошам на глупости. Ептен ако фатам поише или добијам од некаде, ги трошам на облека и такви ствари.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Исто како ливерпул,трошам многу пари,скоро секогаш и последниот денар го трошам на најмала ситница и безвезе.Али таков сум што да правам,можеби подоцна ке ми дојде памет.Да се надеваме:)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
секогаш штедам покрупни пари.. на пример од родендени имендени нова година крај на школска година коа даваат роднини и пријатели пари тие седат на страна... или пак коа ке работам негде со татко ми и тие пари ги чувам.. најголема цифра шо сум ја собрал до сега е 16 000 денари и си купив телефон со тие пари... ама со мерак си ги потрошив пошо знам дека биле мои.. :)

Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
Увек се наоѓа нешто интересно на што да ги потрошиш парите.:pijan:

Член од
23 септември 2008
Мислења
159
Поени од реакции
13
mnogu stedam doma mi vikaat deka preteruvam ama sto da pravam takov sum

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.685
Поени од реакции
48.874
Последно време дека сум у некој умрен филм и ништо битно не правам(у град не сум отишол асално не памтам од кога)успеав и да тргнам на страна нешто ситно.
Исто и воведов една кутија за ситни што пикам у неа,прво кога ке стасаше до 60 денара купував цигари,али вчера се пребројав и сум стасал до 200 таму :pos:

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Јас многу трошам за глупости... :helou: Ама и нешто ставам на страна кога би бил во криза :baeh:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Ne stedam vo posledno vreme voopsto ,sto zaradi potrosi.... po taa definicija odam eden e zivotot spomenite ke ostanat..

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
многу голем трошаџија. и 1 денар не чувам во мене се да се потрошит:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom