Колку штедите? Колку сте трошаџии?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
штедам...многу штедам...не дека иам цел на штедењето...ќе соберам пари, и после незнам за што да ги трошам..и пак штедам....

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
О, Тоше + штедење = НЕ! :pos:
Ниту можам ниту знам да штедам, штом ми дадат пари, гледам да ги потрошам, за се нешто.
Трошаџија сум :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
jas ne se imam vrateno doma so pari u dzeb....
mislam ke si trosam dur mozam, a ne da stedam sega na moi godini. Ke ima vreme i za toa ;)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Порано знаев да штедам, сеа иам кредитна картица на која сум цела плата у минус. :(

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Последно време околу 300 денари на ден од прилика, одвај чекам да си заминам бугарија малку офарда да се поживеј.
А штедење слабо некако :)

N

NaSTy`G|rL

Гостин
штедам...многу штедам...не дека иам цел на штедењето...ќе соберам пари, и после незнам за што да ги трошам..и пак штедам....

Дај ми ги мене :D

Јас не можам да штедам. Ги трошам на глупости. А многу ми е жал дека и ја цицам цела плата на мајка ми, а татко ми ме стега повеќе оти сум трошела без контрола.

А инаку иам приметено дека коа се работи за мои пари помалку трошам.

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Не штедам воопшто...И тоа е лоша особина ама ај ќе ја поправам во иднина можеби кога ќе даде господ маж,деца...Ама сега млада сум,си работам и нормално дека ќе си трошам...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Мислам дека имам пишано на темава. И сигурно сум пишала дека сум штедлива што и сум. И сега морам да кажам дека ми е криво што некогаш не можам да замижам и за сопствено задоволства не потрошам некој денар што сум го уштедела и што ќе успеам од ново да го уштедам за еден месец:tapp:

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
nesovesno trosenje do koska :D ama u pravo si so deka svoi pari poishe se cenat :P

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Џабе е, колку и да штедам, за викендот трошам се:):) во некој кафичи, ресторани и сл.:toe:

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Си штедам пари ама за поголеми работи мислам на родендени,имендени,полугодија и крај на година :) , а инаку за надвор кога одам никогаш не штедам тоа што сакам и го правам со парите

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ако се фатам за инатот,знам да заштедам доста пари и притоа пак да потрошам малку,а инаку не сум некој голем трошаџија,доволно трошам.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Порано некако боље ми идеше со штедењето али сеа некако слабо. Мора да се мења нешо. А дојдам при пари ќе ги поебам одма и после к**ац,нема. Кафиња преку ден,четврток,петок,сабота у колосеум и тоа е. У задње време заретчи малце колосеумот али ќе како ќе биде.:toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Охх, ме погодија в срце,
Кога имам пари незнаам што да правам, трошам ненормално а сакам да си штедам ама душата не дава, незнам зошто така но морам да ги потрошам, во последно време мирен сум не трошам многу па ке видиме сега понатака инаку многу сум трошаџија ако нема каде да ги дадам одам во обложивалница и ето :tapp:
Голем трошаџија сум:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom