Колку штедите? Колку сте трошаџии?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Кога ќе ми дадат поголема пара ќе заштедам нешто, во спротивно НЕ.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Си штедев 16 год. си купив мобилен, компјутер принтер, скенер, топка, стегачи, фатив 30.000 на спортска и сега сум цар (=

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Stedam samo koga mi idi stipendija na 20ti onaka po nekoi 50 leva sekooj mesec inaku imam i kasicka so moneti....ja pocnav sega vtorata:)))))))))))

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Баш сега се обидувам да заштедам нешто,,но со причина а не онака )значи пак се за трошење,,ама малку подоцна:wink:) но не сум сигурна дали ќе останат таму до предвиденото време..Баш ќе се обидам,,се надевам ќе ми успее...Инаку летово,,штом ќе добиев пари ненормално ги трошевв на шопинг,,така да не би рекла баш дека сум штедлива,,барем во последно време,,А порано сум била,,ама тоа кога сум била малаа:vozbud::pos2::pipi:

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Dosta mnogu stedam, ne sakam da gi potrosam parite na gluposti tuku na nesto korisno i si gi cuvam koga ke mi pritrebaat da si imam, ama ne se stiskam ako posakam nesto da si kupam, eve vcera mi se pokvari dvd-to i otidov novo si kupiv :wink:

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
stedam za nastapi,sprejovi najvishe,puzzlovi pomalce,i taka za iska4anje po nesho...

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Е гледам јас дека ич не сум заштедила па бидејки ги потрошив парите на глупости, ке гледам да почнам паметно да ги користам

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Pa vo posledno vreme non stop imam vishok kesh.. Toa znachi deka dobro mi ide shtedenjeto.. Za vikendi znae mnogu da mi pomogne :)

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
секој месец се убедувам дека нема да ја потрошам цела плата и секој месец се дешава тоа,ги трошам до денар. ке видиме сега месецов. ама барем не ми е криво,инвестирани се у паметни работи,не у глупости....:pipi:

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Во последно време само ги тросам парите :nesum:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Трошам доволно:)
Не работам за да знам дали платата цела ќе ја трошам или ќе заштедувам, тоа ќе видиме.
А од родендени, нови години, некои празници сум знаела да сочувам пари и после со сите да си купам нешто поинтересно.
Но не сум штедела оноа по 100 денари во неделата или колку и да е како некои што прават и подолг период така за да си купат нешто.
Годинава знам си ја чував цела стипендија ништо не трошев за на крај од неа да да си отидам на одмор и плус половина ја искористив за шопинг низ Европа.:)

M

marko 1996

Гостин
ја секогас си имам некое денар 20 - 30 да се најдат мастика , благо несо да си земам ама и штедам :toe::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom