Колку сакате да сте сами?

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
обожавам да сум сама па и секогаш сум да ви кажам мајка ми поручек на работа, татко ми секогаш излезен и јас сум сама
многу ми е убаво не ме замара никој си средувам мисли и уживам

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Си ја сакам самотијата. Реално, една од работите што најмногу ме исполнуваат. Не ми е ни малку здодевно, напротив, најдоброто друштво сум си јас самата. И мачката, и кучето.
Често имам потреба да сум сама, и секој кој ме познава знае дека е ризично да ми го скусува тоа задоволство.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa, ne velam deka koga sum sam mi e poubavo otkolku koga sum vo drustvo, no ima momenti koga posakuvam da ne bev na ova mesto so ovie luge tuku da bev na nekoe sosem drugo, sosema sam. Vsusnost, retko sum sosema sam, oti koga sum doma sam a mi e oklucen kompjuterot, lugeto mi pisat iako gledat " NE SAM TUKA ", " AWAY FROM KEYBOARD ", " ODMARAM, KE PISAME POSLE ", oni si pisat, a ako ne im vratas se lutat...

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
многу сакам да сум сам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас живеам одделно од моите,на посебен спрат и многу ретко ги гледам.
Навикната сум да бидам сама и не ми смета.

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
сакам да сум сам за да мислам на мир да не слушам никој за да мислам како шо треба

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Јас сакам да бидам само но исто сакам да бидам и со друштво. Подеднакво..

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
zavisnik od druzenje!mnogu retko posakuvam da sum sam!

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
во моментов многу ми треба самотија
само една личност би можела да ме дигне ама далеку е
затоа самотија поарно

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Само кога сум нервозен сакам да сум сам, во гуд муд никој не ми пречи :)

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Никогаш не е интересно да си сам... најчесто сакам да сум само кога се возам со велосипед....

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Uzivam koga sum sama doma, nesto najubavo koga moite se izleeni ili sl pa i sestra mi koga ne e tuka, najubavo mi e. Ova e samo za po doma...a inace nemozam da ziveam bez drustvoto taka da mora da se slusnam ili vidam so niv i super mi e nesakam da se priberam doma...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ако нешто ме мачи или чувствувам било каков немир не сакам да сум сама,ама ако ми е се по таман и сум со огромна насмевка на лицето...можам комотно да си пуштам тивка музика,да се затворав во соба и...да уживам:)

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Едноставно обожавам да сум сам...
Тивко музиче (балади)... си лежам во кревет... и со мислите патувам кај љубената што со стотици километри е оддалечена од мене...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ima denovi, saati koga sakam da sum sama so sebe, i imam potreba da bidam sama dasi gi sredam mislite i da razmislam sto ponatamu, do kaj sum vo zivotot i koja odluka e pravilna. Sekoj covek treba da bide sam so sebe i taka se zapoznava sebe si.

Kajgana Shop

На врв Bottom