Колку сакате да сте сами?

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Сакам да сум сам. Едноставно сакам да се затворам у соба и да дремам на компјутер.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
сакам да сум сам..али не долго време.. моменти кога ми треба осаменост и малце да искулирам со паметов..нормално тоа му е потребно на секој човек но повеке се дружам и забавувам отколку што сум сам:vozbud:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
На моменти многу. И уживам во тоа. :coffee:

Член од
28 април 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Sto e poubavo od toa da si so nekoj sto navistina go sakas? Nisto! Taka da ako sum so me.myself and I najubavo si pominuvam!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Сама сум само кога учам и кога спијам:icon_lol:.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Не сакам да сум сама. И кога спијам сакам некој покрај мене, а не па кога сум свесна. Самотијата ме убива. Кога сум сама им се препуштам на мислите и на тоа му нема крај, така да не обожавам многу, многу да бидам сама ... Освен, ОСВЕН кога ми е здосадено од све па си слушам музика сама ... Дури и така не сум потполно сама - некој ми пее на уво ... :devojkr:

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
obozavam koga sum sama,ama toa e mnogu retko. ke si pustam muzice poglasno, dzogerot vo raka i pravo na cistenje..... i peenje:eek:lee: :eek:lee:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Nikako sam! Koga mozam i za vo WC vikam drushtvo! LMAO

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Нооооооооооооооого сакам да сум сама, посебно ако сакам да се одморам, ако нешто не ми е погоден дено и сл..Уживам ка сум сама!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сакам да сум сама..Некогаш едноставно ми пречи присуството на другите..се разбира не секогаш,ама често пати имам потреба д асум сама

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
jas pocnav da mrazam sto sum sama doma zasto postojano sum sama. dosadno e....

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Не ми убаво кога сум сама, сакам да имам нон стоп некој во околина, некои луѓе кои ги сакам, обожавам. Сакам кога ќе ми се случи нешто убаво да имам со кого да го делам и кога ќе сум тажна да имам со кого да плачам. Па нели е тоа целата поента на животот? Уживање, дружење со саканите....

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
dosadno mi e koga sum sam taka da edvaj cekam da se vidam so nekogo dovolno vo tekot na denot sum sam :)

Kajgana Shop

На врв Bottom