Колку сакате да сте сами?

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Povekjeto ne sakam da sum sama ama ima momenti koga odvaj cekam da izlezat mojte za da pouzivam na moj nacin a ne da se tepam za televizorot.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
vreme na vreme mi treba da sum malce sam. Da kuliram malce, ama ne za dolgo vreme.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Мене ми е поубаво кога сум сама, таков тип на човек сум:smir: , не сакам многу непотребни муабети, безвезе оговарања... А од друга страна, кога сум тажна некако ми смета самотијата.
Сепак, човек треба да одвои време и за друштво и за себе, дури мислам дека повеќе за друштво отколку за себе за да не се изолира, штета што ова само го зборувам дека `треба`, значи не го користам, таква сум што да правам:toe:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Во моментов само тоа сакам...потребно ми е да сум сама:pipi:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Не ми пречи кога си седам дома сама,навикната сум си да си направам да ми биде интересно и понекогаш ме плаши тоа,бидејќи знае да биде во големи количини,ама тоа се зависи од тоа во какво расположение сум.Инаку сум многу дружељубива и сакам да поминувам повеќе време со луѓето кои ме прават среќна.

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Интересно ми е да сум сам.Можи така сум навикнат оти немам ни брат ни сестра,а и јас сум таков тип понекогаш ми сметат лугет а особено кога ке станам од спиење тогаш сите ми се криви :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па сакам да сум сам понекогаш, да слушам некои добри балади и да се одморам психички и физички!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
во последно време сакам да се заклучам во соба и да седам и да размислувам без никој да не ме замара

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou: Убаво е во текот на денот да се осамиш за момент
да се исклучиш од се и свртиш кон себе и своите мисли .:smir: :smir: :smir:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Немам таква завист дека морам да бидам меѓу луѓе нон стоп.Си ја сакам осаменоста.Некогаш дури и сум среќна.Ако почнам да ви објаснувам ќе треба многу да филозофирам така да ќе останам само на ова.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Имаше период кога сакав да сум сам,ме замараа гужви и луѓе,дури и една особа да ми беше во близина и ми правеше муабет мене ме замараше...но сега...сега сакам да сум нон стоп опкружен со луѓе,но не било какви,туку среќни и весели,за да едноставно ја убијат монотонијата во мене која владее подог период,ако се погоди некој/а сличен/на на мене тогаш гарант ќе следува уште еден период на бедови и изолираност кој не ми е потребен :)

Б

БејбиГрл

Гостин
Страв ми е од самата помисла да бидам сама.Сакам секогаш да имам друштво,немора да значи дека околу мене треба да има 15-20 луѓе,доволни ми се најблиските....а пак коа сум тажна,разочарана,нервозна и слично мора да имам некој до мене инаку ќе се шекнам

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Уживам кога сама си гледам некое добро филмче, или слушам музика без никој да ме замара ама имам моменти кога ми треба галама и големо друштво, зависи од расположението...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Многу сакам да бидам сама! Дури понекогаш ми се чудат! Цел божји ден дома сама и уживам и воопшто немам потреба да викнам некого да ми го исполни времето :nenene: саможивник :smir:
Зависи не секогаш, интересно е некогаш си викам другарки ама во поголем дел од времето сакам да сум сама, кога се работи за дома седење, иначе не сум таква личност баш сакам да се дружам!
Секој човек има потреба да биде сам на одредено време само зависи кај кого како!

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
Mnoguu mnogu najmnoguuu epten sakam da sum sama da si pustam silno muzika i da uzivam...mnogu mi e top koga nemam nikoj doma :))

Kajgana Shop

На врв Bottom