Колку сакате да сте сами?

Член од
13 јули 2007
Мислења
45
Поени од реакции
1
зависи од расположение,некогаш коа не сум расположена сакам да сум сама,а некогаш сакам некој да ме расположи

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
Pa vo golem del od vremeto sakam da sum sama.Vo tisina.Ali toa ne e mozno.:toe:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Ne sakam skoro nikogas da sum sama.Koga sum srekna sakam tie momenti da gi spodelam so najbliskite.A koga sum tazna sakam da imam nekoj pokraj mene koj ke me utesi,ke mi dade sovet....No,postojat momenti koga sakam da se izoliram i da se zatvoram vo sebe.

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Секогаш сум сама. Се навикнав. Не трпам многу гужва, ама мразам тишина.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Во моментов така ми е дојдено... Да се скријам од се некаде во глувчешка дупка или на некој пуст остров и 1 месец да сум сам. Едноставно преку *** ми е од се!

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Сакаааам луѓе луѓе луѓе. Човеци!!! :)
Се додека пак не ме фатат тачките, и да ги терам сите во п.м
Кикики, идиотче.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
многу сакам луѓе... ама изгледа ќе треба да се навикнам почесто да сум сам... тешко ќе иде?:)))

Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
а бе еве сега сама сум и..? не знам што да правам со себе, не сум навикната така, не ми иде некако. луѓе требаат, весело да е:3:

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
Во последно време сакам да сум сама... така можам да размислувам... а се разбира кога сум весела едвај чекам да ја видам другарка ми и да и кажам се што ми се случило... :toe:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Уживам во самотија, ама не и во осаменост.Самотија за мене е кулирачко попладне кога си лежам сама во соба, слушам Нора Џонс, јадам колачи и го исклучувам мобилниот...Уживанција.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Во моментов- очајно многу.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Обожавам да сум сам,да лежам,да си размислувам како сум ги поминал деновиве....да читам книга и да се продлабочувам у приказната,па одкога ќе ја завршам да размислувам што ми се допаднало,а што не во книгата,па да си лежам на креветот и да ги бројам секундите,броевите,овците или што и да е....не знам зошто сакам така,ама мене ме исполнува тоа "правење ништо"....единствено кога не сакам да сум сам,е кога ќе нема струја,ноќно време,едноставно да спијам без светло,сам,не можам,а уште помалку да размислувам на темно. Eдноставно тогаш ме плаи самата помисла што сум сам во куќата или кај и да е

e4e

Член од
20 јули 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
има потреба да сум сама често,и коо сум тажна и коо сум радосна.Ама сакам да ги поделувам сите моменти со другите....

Kajgana Shop

На врв Bottom