Колку сакате да сте сами?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
pcjodamaster напиша:
Дома обожавам да бидам сам и да не ми досадува никој. Кога излегувам мразам да бидам сам така се чувствувам напуштено.
Исто и јас :)

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Retki se tie momenti koga sakam da sum sama. Obicno sekogas sum opkruzena so luge.

SkYw4lk3r

The last Jedi
Член од
20 февруари 2007
Мислења
324
Поени од реакции
7
Koga sakam da sum so drustvo odma ama pogolemiot period od vremeto sum naviknat da bidam sam

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Не сум антисоушл ама у принцип не ми смета да седам сама,да си бркам работа без некој да ми виси над глава...чести се моментите кога сакам сите да се изгубат и да си седам и да си ќутам/слушам музика

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Некогаш уживам да бидам сама. Можеби затоа што покрај две деца и маж тоа ретко се случува. Кога ми се маткаат превише луѓе у куќа многу се нервирам. Дури и гости кога доаѓаат, ми смета ако е пуна куќа.

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
во прнцип,најсреќна сум кога сум опкружена со луѓе,ама има моменти кога сите ми сметаат и сакам да сум сама...чисто онака да се преиспитам и да се пофилмам малце:wink: или да се исплачам на раат.....

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Sakam i najcesto sum so luge,ama sakam da sum i sama.Ednostavno da si soberam misli da si se posvetam malku samata na sebe...Guzva mnogu me nervira,ama koga sum sama makar i kratko-obozavam.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
обожавам да сум сама, да си пуштам некое музиче, да уживам, да не се замарам со ништо и да го пуштам мозоков на ладење, само штета шо во последно време то е речиси невозможно. Ама и вака не ми е лошо... опкружена сум со луѓе шо ги сакам и шо ме сакаат и не ми е лошо... ама пак ќе речам, најубо ми е ко ќе сум сама или пак со дечко ми :gze:

Jay

Член од
6 април 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Сакам да сум дома сам и никој да не ми виси над глава

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
А има моменти кога морам да сум сама и не можам да поднесам ничие друштво... едноставно сакам да се изолирам од останатиот свет. Најчесто кога сум нешто многу изнервирана и кога сите и се ме нервира

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.715
Поени од реакции
13.422
Koga sum stvarno umoren (cel den na faks).

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Mnogu sakam da sum vo drustvo i so prijatelite, ama ponekogas(ne koga sum neraspolozen) imam potreba da bidam sam. Samotijata mi godi po nekad.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
ponekogas koga mi e se preku glava mnogu, ama vo denot barem eden saat mi treba mir, da sum sam, da odmoram malku

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Сакам да сум сам, ама не многу

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па нејкам да сум сам а половина од моето време сум... А сакам да сум сам само кога учам и сам човек се знае за каде е...кој незнае нека пиши пп? Ке му објаснам:)

Kajgana Shop

На врв Bottom