Колку внимавате на исхраната?

Kolku vnimavate na ishranata?

• Ospednat/a sum so isgranata

Гласови: 12 5,5%
  • Mnogu

Гласови: 44 20,3%
  • Ponekogas

Гласови: 67 30,9%
  • Malku

Гласови: 28 12,9%
  • Ne se zamaram

Гласови: 66 30,4%

• Вкупно гласачи
    217
G

GoddessOfRock

Гостин
Понекогаш внимавам, бидејки од одредени производи имам алергии, а и ретко јас јадам нешто, работите што ги јадам се бројат на едната рака прстите:pipi:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Внимавам што јадам обично пред утакмици.
А тоа рок на траење и слични работи не гледам никогаш, не ми е навика.

Што и да јадам не можам да се здебелам затоа што постојано вежбам и трчам..:)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Пазам само пред утакмица што ќе јадам..Во главно тестенини...Иначе вака не се умарам..Што ќе ми побара душата-тоа.. :helou:

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Леле ама ич не внимавам на исхраната и ич не се замарам со тоа. Среќа не ми се фаќа многу у обем, ама тоа целулитот :(:(
Шо да праам, тоа е :toe:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Скоро ич, посебно откако отидов во Скопје да седам, па со учење, колоквиуми, излегувања, речиси и заборавам да јадам.

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Подобро почни да се замараш затоа што вака ќе се уништиш и уште пред 40-тата :wink:
Барем ќе знам дека сум се изнајала доволно чоколади за цел живот:) Не шала на страна, стварно сакам да си јадам нормално, ама не сум јас крива што ми се гади по пола јадења!:(

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Последниве 3 месеци внимавам, се е ограничено испанирано за цела недела. Поради тоа и се осеќам толку добро и свежо. Ригорозно!

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Колку само не се замарам. Неможам цел живот под некои правила за исхрана да бидам. Си јадам што си сакам, комбинирам се што мене ми е вкусно, било тоа да е исправно или не.

Член од
28 септември 2008
Мислења
111
Поени од реакции
0
Скоро секогаш пазам што јадам ... Мада коа ми се јаде ептен богами и не пазам :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Не се замарам со исхраната, све јадам и пак сум ист. :pos: :pos: Нит грамче повеќе или помалце. :pos:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Уопште не пазам што јадам...Јадам буквално тоа што ми се јаде у моментот...на пример, вчера ми се пријаде у 2 саат, и станав си јадев...:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom