Колку ви значи насмевката?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
насмевката многу ми значи..кога ми е лош денот секогаш една убава и искрена насмевка може да ме развесели барем за миг и да заборавам на лошите работи..

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
насмевката многу ми значи..кога ми е лош денот секогаш една убава и искрена насмевка може да ме развесели барем за миг и да заборавам на лошите работи..
Се согласувам, дефинитивно многу значи насмевката. Кога се сите насмеани и весели околу мене и јас сум иста.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Mnogu mi cnaci nasmevkata.. zatoa sakam da se druzam so pozitivni lica, koi ke mi go razubavat denot.. Najverojatno momentalnata psihicka sostojba na nekoj moj blizok, mnogu vlijae vrz mene, zatoa sakam nasmeani i pozitivni lica.. Ja u princip sum pozitivna i nasmeana...

M

**MEMORY**

Гостин
Кога ќе видам насмевка, светот ми станува розов.
Баш пред извесен период, еден другар ми кажа дека во фацата сум била многу озбилна и затоа во последно сум окезена до уши.:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
насмевката е нешто што не го плакаме а прави чуда понекогаш.насмеаните луге зрачат со позитивна енергија и секогаш се омилни во друштво.„насмеј се и светот ке се насмее со тебе„.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
43
Поени од реакции
0
Nesto najubavo na svet mi e! Premnogu mi znaci,poso obozavam da se smeam :) i nasmeana sum sekogas, doma duri mi zabranuvaat da se smeam , poso moeto smeenje e glasno i zarazno :) Koga ke vidam kako nekoj se smee, srce mi puka:)

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Обожавам искрени и од срце насмевки.Одма ме расположуваат

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Nasmevkata e nesto najubavo na svet.

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Обожавам насмевка на лице. Веднаш се осеќам позитивно и колку толку заборавам на проблемите. :vozbud:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Mi znaci, a najcesto i jas se iskupuvam so nasmevki:D:D

Член од
8 јануари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
Ми значи многу, најчесто и тоа е дел од критериумите за да откријам со каква личност си имам работа односно да откријам дел од неговиот психолошки профил.
Пристапот со насмевка и ведри, расположени луѓе секогаш ме прават среќна и полесно комуницирам со такви личности.
Смуртени фаци не можам да гледам, намќорите никогаш не може да бидат мои другари.

Јас постојано сум насмеана дури и кога не ми е баш до тоа, не им го уништувам расположението на другите, напротив се обидувам да направам да се чувствуваат пријатно во мое друштво и се надевам успевам во тоа.
И јас исто не можам да поднесам смуртени фаци

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736
Насмевката ми значи многу!!Посебно ако иди од луѓето кои ми се важни!!

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Smurteni faci odnosno namkoriiii mrazamm, nekum takvi luge

Kajgana Shop

На врв Bottom