Ми значи многу. Сакам кога сум во близина на насмеани и весели луѓе. Ме релаксираат и исполнуваат.Колку ви значи насмевката?
Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Може!!Кога некој близок е расположен и насмеан најчесто сум и јас и една мала шала која ќе ме насмее може многу да ми влијае и да ме расположи и да ми го направи денот најубав.Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата? Колку насмевката може да ви го разубави денот осуден на пропаст?
Често и тоа многу често. Гледам што повеќе да се смеам и да бидам весела..Колку често сте насмеани?
Тоа ми е најбитно, сакам кога сите околу мене се весели и насмеани. Позитивни луѓе кои знаат и лошите моменти да ги направат добри, кои не мислат дека е се така црно како што изгледа. Избегавам намќорасти типови на луѓе, кои незнаат да се расположат и уживаат.Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Насмевката може многу да направи, да ме расположи, да ми даде сила за она што ми треба...Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Во главном сум секогаш насмеана. Па и кога не ми е до смеење, се смеам и на тој начин ја оставам болката зад себе.Колку често сте насмеани?
Насмевката,меѓутоа онаа која е искрена и вистинска,има големо значење за мене.Јас сум по природа таква,насмеана и весела и сакам да бидам во присуство на весели луѓе.Многу ми значи кога сум нешто нерасположена или пак во депресија,да бидам со луѓе кои што ќе ме насмеат,бидејќи,ако не целосно,барем во моментот ми прави да се чувствувам подобро.Затоа смејте си се колку што можете повеќе,јас тоа го правам и супер ми еКолку ви значи насмевката?
Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Колку насмевката може да ви го разубави денот осуден на пропаст?
Една мисла вика: Насмевката е крива линија која исправа многу работи.
Како е кај вас?
Колку често сте насмеани?
Секој сака да е опкружен со насмеани и позитивни луѓе, но не можам постојано да сум нивно пристуство. Важам за личност што се смее многу, и без никаква причина ми се случува со саати да се смеам, ама кога ќе имам лош ден, не ми е ни до смеење ни до ништо.Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Може, ама потешко. Т.е. секако ќе ме расположи, само не сосема. Кога имам проблем, колку и да сум добро друштво, ми фали еден дел, секогаш го осеќам негативното таму на крајот и не можам да престанам да мислам. Значи, и не сум баш пожелна.Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Колку насмевката може да ви го разубави денот осуден на пропаст?
Да, кога е во право време и од права личност. Што тешко и ретко се случува.Една мисла вика: Насмевката е крива линија која исправа многу работи.