Колку ви значи насмевката?

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2

Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Колку насмевката може да ви го разубави денот осуден на пропаст?

Една мисла вика: Насмевката е крива линија која исправа многу работи.

Како е кај вас?
Колку често сте насмеани?
Весели луѓе секогаш ми влијаат добро на расположението. Се додека не се смеат на мојата мизерија:tapp:
Една насмевка, зачудувачки може да ми го смени расположението, се разбира на поубаво. Дури и некоја насмевка од непознат минувач може да го има тој ефект. Многу почитувам и сакам насмеани луѓе, без разлика дали ги знам или не.
Јас се трудам што почесто да бидам насмеана. Не ми успева секогаш, но сепак само човек сум и јас:pipi:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
јас сум секогаш насмеан, од уше до уше, и се трудам да сум околу такви луѓе. не можам да поднесам смуртени луѓе
а една насмевка чуда прави

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75

Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Колку насмевката може да ви го разубави денот осуден на пропаст?

Една мисла вика: Насмевката е крива линија која исправа многу работи.

Како е кај вас?
Колку често сте насмеани?
Ми значи, ама не премногу. Една насмевка упатена кон мене не може да ми го промени расположението кое е најверојатно лошо затоа што во моментот имам некој проблем кој не се решава со насмевки, него со акција. Ако лошиот ден завршува и веќе нема што да се стори тогаш ќе прифатам позитивно насмевка на добронамерник. Ми рекле дека стално сум расположена и насмеана дека си немам гајле. Тоа е точно и не точно истовремено.

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Najmnogu mi znaci taa nasmevka koja ke ja iznudam jas od covek koj e depresiven, loso raspolozen i tazen. I koga ke vidam deka sum uspeal da mu go podobram raspolozenieto i deka ke se nasmee - e togas sum presreken.

R

reactive89

Гостин
Ми значи многу, поготово кога ќе ја извадам од некоја депресивна личност, ми кажува дека успеав да го расположам... или многу и ми значи кога сум јас депремиран и кога ќе ја видам таа насмевка на некое лице, поготово ако ми ја дава таа насмевка некоја милна личност... едноставно ме тера да помислам на посветлата страна...

Или пак некое непознато лице кое ќе ми се насмевне... тоа е толку мило... зашто има една реч која ја користат некои од луѓево во светов и вели: Насмевни му се на некој човек иако не го познаваш оти може тоа да е единствената светлина во неговиот темен ден!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
пффф може да ми го промени разположението за секунда !

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Уф,насмевката ми е една од најбитните работи во животот,една од најголемите причини поради кои што живеам. Обожавам да се смеам,мрзам намуртени луѓе шо не се смеат,обожавам добар виц,добра заебанција,па дури и злобна шега на моја сметка-ОБОЖАВАМ!!!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.122
Поени од реакции
25.542
Нормално дека почитуваме весели, насмеани и расположени луѓе каде што се креира позитивен амбиент. Дури и премногу ги почитуваме. Изненадувачки е фактот што на таквиот тип на луѓе од немајкаде им се лепат и етикети како доверливи, чесни, достоинствени. Сум среќавал опасни и тешки манипуланти коишто ја искористуваат илузијата на перцепцијата преку хуморот, блискоста и расположението до крај дрско и безобразно. Така да насмевката е секогаш добредојдена, а човекот што ја носи.....

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Najmnogu, eve primer deneska, prviot nasmean shto ke go sretnam ke go chastam kafe!

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Lets all get extremely stoned...

Сите сакаме посреќен живот со среќни розови насмеани луѓе околу нас...ама...
Инаку еве и ја да бидам дел од клубот насмеани лица...секад сум насмеан,секад сакам да насмеам,ве сакам сите...прекрасни сте...:vozbud:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
најмногу...многу луѓе ја имаат изгубено.ама кога ќе ја најдат, нека ја употребат.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Au mnogu mi znaci.Sakam nasmeani lica.Me nerviraat nekoi sto neznaat da se smeat ili toa go pravat so sila.

Член од
11 октомври 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
PA NORMALNO MNOGU ZNACI.JA NEJKAM DA GLEAM NAMKORI,PA ZA DA NE BIDAM JA TAKVA,SI SE SMEAM I KOGA SUM DOWN, I USTVARI, MI SE PODOBRUVA RASPOLOZENIETO. PROVERENO!SMILEEE:vozbud:

Член од
11 октомври 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
** If i cud reach up and hold a star 4 every time u made me smile the entire evening sky wud be in the palm of my hand.**

Kajgana Shop

На врв Bottom