Колку ви значи насмевката?

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Nasmevkata e kriva linija koja ispravuva mnogu nesta....e bas zatoa :)

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
mi znaci i toa mnogu.Sakam da sum so nasmeani luge znaat da me raspolozat....i jas sum najcesto nasmeana....nasmevkata go pravi covekot poubav :)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Mene nasmevkata mi znaci premnogu.Nasmevkata osobeno od sakanata licnost budi toplina,bliskost.Ama ima i edna pogovorka "Koj se smee zlo ne misli"Zato gledam pocesto da sum nasmeana i da bidam pozitivna.Zatoa sto nasmevkata upatena kon nekogo znaci mnogu barem mene mi znaci.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Доколку некој што допрво го запознавам,се нашали и насмевката преовладува во него,тогаш ми остава добар впечаток.. и чувство на привлечност

Член од
21 февруари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
nasmevkata e nesto osnovno vo zivotot taa i go prodolzuva zivotot neli,megutoa da bide vo granici na normalata a ne za se i sesto da se smeeme,sakam da se smeam i da bidam vo drustvo na veseli,nasmeani ljuge koisto ke me raspolozat a ne namkori koi mozat samo da te iznerviraat,treba da se uziva u zivotot a toa e najdobro so nasmevka

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
луѓето кои што се смеат ми даваат многу позитивна енергија сакам да се смеам и секогаш сум насмеана така да насмевката лично мене многу ми значи :)

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
многу ми значи насмевката но само ако е искрена а не иронична....во тој случај би можела и да ми го промени денот..обожавам кога сум во друштво на весели луѓе затоа што така и јас можам, да бидам весела и опуштена....најмногу мразам нерасположени фаци,песимисти а посебно кога некој се смее иронично хехех....сепак СМЕЕЊЕТО ГО ПРОДОЛЖУВА ЖИВОТОТ а и добро е за здравјето така да СМЕЈТЕ СЕ:pos2: јас кога се смеам многу уствари=ПРАВАМ СТОМАЧНИ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Абе некогаш една насмевка што може да ви направи...

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Ми значи,и тоа многу.Сакам да се смеам,ама повеќе сакам некому да доловам барем една насмевка и барем за миг да го направам среќен.

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Ептен многу. Мразам намќорести фаци. Нема поубаво нешто од ведро и насмеано лице.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Многу ми значи насмевката,но само доколку е искрена. Успева дури и пеколот да ми го претвори во рај. Јас се смеам колку што можам повеќе и секогаш кога сум во состојба за тоа. Дури се случувало и кога сме многу нервозни со другарка ми со сила да се смееме, по што потоа ни станува смешно тоа што со сила се смееме и продолжува од срце смеење па за кратко време ни поминува нервозата :pos::pos::pos:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
mn ... dosta ...
pr : si odam po ulica , gledam jaka "devojka" "zena" ... onaka vo uniforma ( valjda od banka ) vrnezliv februarski ili januarsko utre uspan za na ispit .... i ja gledam a ( taa bese valjda naspana za razlika od nekoi ... :) ) i ja gledam , a taa mi se nasmea ....... se pocuvstvuvav prepoln so energija , sila ... tri dni mislev na taa " bozenstvena " nasmevka ...
vo kontekst : da , vedrinata na prvo mesto .
pozZ

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Многу стварно ама многу ...!!! Насмевката ме исполнува, ме прави многу располежен и радосен !! А И Е ЗДРАВО ДА СЕ СМЕЕШ !!! :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom