Колку ви значи насмевката?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Нешто што прво гледам кај луѓе е насмевката...онака топла пријатна од срце,обожавам такви луѓе што се смеат што се расположени :pos:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ах најмногу. Ме погодува во срце кога ќе видам некој што го сакам а е намуртен. Да бидеш жив,значи да бидеш весел, а да бидеш весел значи да бидеш среќен.Првиот чекор до среќата е насмевката.

Не заборавајте дека насмевката никогаш не ве напушта, таа е секогаш токму под вашиот нос. Само сте заборавиле дека е таму!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
jas skoro sekogas sum nasmean. Duri i koga ke sum razocaran pak ke me vidite nekogas da se smeam. So toa sto jas se smeam, se smeat i tie sto se okolu mene, i za mene toa e vazno

_M@tR|x_

ПрвоТимец
Член од
1 декември 2007
Мислења
115
Поени од реакции
1
Skoro sekouas sum nasmean . Koga se smeem se custvuvam mnogu podobro, a koga sum naluten nesto site me nerviraat.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou: Ако сме насмеани животот ке ни биде поубав во секој поглед, значи, да му се радуваме на животот со убава насмевка .:smir: :smir: :smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ми значи насмевката многу и тоа..сакам лугето околу мене да се срекни и весели со тоа и јас сум како нив..насмеана и расположена

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Nasmevkata mi e najvazna!!!! Ako drugite se smeat togas i jas sum happy!!!
Sekos sum nasmeana duri i koga na glava mi se srusil celiot svet!!!
( Don't worry be happy!!! In every life there is a trouble if you worry you make it double, so don't worry be happy and smile all the time )
Iako nekogas e toa nevozmozno :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ми значи, и ми покажува доста, само јас ретко ја давам :) а тие што ме знаат постојано бараат да се смеам (искрено поим немам која убавина ја гледаат во дупчињата на образите).

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Мене многу ми значи кога ке видам насмеан човек....одма и обалчно да ми е ..сонце ке ме огреее......велат насмевката била прозорец кој на другите луѓе има кзжува дека зад тој прозорец има едно големо, полно со љубов и фрижа за другите СРЦЕ...така да......секогаш сум насмеана....

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Mи значи и тоа премногу.Топла насмевка од срце ми значи..посебно од личности што ги сакам и ми значат.А од една најповеке :smir:

K

kat.<3

Гостин
Значи толку многу, секогаш кога е чиста и искрена, подарена од срце.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Па зависи од моментот, една насмевка може да влијае на моете расположение ама зависи од кого е упатена. Повеќе се смеам кога ми е тргнат денот на добро, ако не тешко да се насмеам. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom