Колку ви значи насмевката?

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
колку ми значи насмевката?
Многу.
ама повише сакам ја да сум насмеан. =)

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Hehe nasmevka

Zavisit za kakva nasmevka se prajt muabet.
Zs imat i cinicni nasmevki sto znaet mnogu da inerviraat nekogo.:pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Prva rabota sto ja zabelezuvam kaj nekogo e nasmevkata...sakam nasmeani luge i sakam da se druzam so niv....sakam duhoviti luge,sto mozat da me nasmeat i so toa da mi go prodolzat zivotot:pipi:

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
премногу ми значи...пааааа посебно да ја добијам од тој шо треба? оооо па цела битола ке ја частам:wink:

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
jas sum MNOGU POZITIVNA licnost..mislam site so se vo moja blizina se happy..sekogas sum nasmeana..ama ima mn luge so se negativni premnogu..i ako sum vo nivna blizina podolg period cuvstvuvam kako mi ja crpat energijata.wow mn losa rabota..smejte se luge zivotot se prodolzva so smeenje,a i se razubavuva..
i podaruvajte sto poveke nasmevki,vas ne ve cinat nisto,a na nekoj mozat mnogu da mu znacat:eek:jea:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Многу.... Порано не... Ама сега многу... И сакам да сум во присуство на весели луѓе зашто секогаш си поминувам супер, без разлика на било што....
Може да ми го промени расположението.... А ако не миго промени, барем ќе се насмеам :) Ама многу е важно каква насмевка и од кого... На пример, една насмевка од непознат може да ме натера да се насмеам, ама насмевка од поблиска особа, е тоа може да ми го смени расположението..... Ако е од тој што ми се свиѓа или го сакам тогаш дефинитивно ми го разубавува денот :) Може многу да го разубави, да го сврти за 180 степени....
За зал не сум многу често насмеана, а сакам, многу сакам....

little girl

~Little Girl with Big Heart~
Член од
30 август 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
Мислата за насмевката е топик на мојот msn.
Насмевката мозе да направи многу, една мала насмевка мозе да поправи многу работи и да не отргне од down. Јас се друзам со луѓе кои се среќни и постојано насмеани.Сакам да се смеам и сакам да ги правам луѓето околу мене среќни.Дозволувам шеги и на моја сметка зошто да не (но се разбира во границите на нормалата да не испаднам будала).Не мозам да се друзам со намќори, нема шанси мислам дека и јас ќе станам ко нив, депресивна.

Смејте се луѓе, смеате мноооогу помага. И од лично искуство ви велам дека кога сум среќна и кога ќе ме фатат будалите и не престанувам да се смеат абе се ми иде од рака.:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
24 јули 2007
Мислења
35
Поени од реакции
1
Recisi sekogas sum nasmeana,a sakam i da sum opkruzena so takvi luge koi gledaat a pozitivnata strana.A mnogu me nerviraat luge so lazna nasmevka ili koga nekoj na neso so ke kazam se smee histeri4no i odednas se ozbili - ustvari voopsto ne mu bilo smesno,bolje ne se smej ako ne ti e smsno.A inaku smejte se luge,be cool.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
Се трудам секогаш да сум насмеана бидејќи никој не сака да е во друштво со намуртени лица. Смејте се, здраво е!

Член од
28 јули 2007
Мислења
111
Поени од реакции
0
u nekoja fora koga ke se nasmeeme site zaedno prijateli inace ne mi znaci zaso nemozam da najdam poubava nasmevka od nasmevkata na Angelina Jolie u nasava drzava haha:D

Член од
14 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
Една мисла вика: Насмевката е крива линија која исправа многу работи.
Sto e ubavo ova, i kolku e verno
Inako mene moze mnogu da mi pomogne edna nasmevka ... vazno mi e ...
razpolaga kon vedrost ... i nema kako da te vratish na nasmevkata - nasmevka.
Inako .. ja mozam sekogash da se nasmeam ... duri koga se vlazni ocite.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Многу ми значи насмевката...
Многу ми се полни душата кога ќе видам мало дете насмеано...стар човек насмеан.. друштво каде што се смеат... невина шмекерска насмевка...
Ме исполнува кога гледам насмевнати лица... ме тера и јас да се насмевнам. Една насмевка може да ми го стопи срцето .. значи, „слаба точка“ ми се насмевките ...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.716
Поени од реакции
13.424
Ептен. Ама само онаа вистинската. Не оноа кезење вештачко ух!!! Такво ми е одвратно, одбивно.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Многу ми значи, ептен сакам насмевки (искрени се разбира) посебно од некој ако ми е драг...ммм:vozbud:

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Насмевката е знак дека некој/а ве бендисува...автоматски сигурно ќе ја сакате...како што и јас :)

Kajgana Shop

На врв Bottom