Колку ви значи насмевката?

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
највеќе ми значи искрената насмевка

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Вљијае на моето расположение пред се, среќата на поблиските е и моја причина за радост.Јас сум позитивна личност, насмеана, духовита, и не сакам да ме опкружуваат лица спротивни на тоа, всушност кому му се потребни...Зборот ми е, лица со намќореста фаца ми го уништува и моето расположение.Ценам искрени насмевки најмногу, не го сакам онаа лицемерното од 6ка до 6ка.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Важно ми е и сакам да сум опкружена со позитивни,весели луѓе.Се трудам да сум секогаш насмеана и позитивно расположена,а на луѓето кои се негативно расположени пробувам да им го подобрам расположението......
Инаку насмевката не само што може да подобри многу работи,туку и го продолжува животот:wink::pipi:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Сакам да бидам покрај расположени луѓе нормално,ама не го бирам друштвото според тоа колку се позитивни како личности.
Многу повеке сакам да бидам со озбилни луѓе,а да се ок,според мене,отколку да бидам со некој нон стоп насмеани а да немат врска од животот.
Побитна ми е кај непознати лица,на пример кога ке седнам негде на кафе,и ке ми дојде некоја намќор келнерка,одма ми крши филм.:)

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па сакам да бидам покрај расположени луге а јас не тагувам по ништо за долго време па да биде и најголема работа

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Ми значи коа некој ке ми се насмее без да очекувам али онаква добри,топла,пријателска,пријатна насмевка а таква иронична или намерно возвратена воопшто не ја сакам(нормално) и се чуствувам глупо после таа упатена насмевка

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Абе од одредени особи многу значи. Како инфузија после операција. Али само од одредени.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Премногу ми е потребна од луѓето околу мене, а толку тешко ми доаѓа да ја дадам сам кога ќе паднам во оние мртви расположенија од каде само кран ме извлекува. А се помислив вчера утрото, колку би бил светот поубав кога сите би живееле со некоја барем почетна насмевка. Како оној таксист што ме вози и секогаш знае да ме пречека со убав збор. Дури и на радио станицата одговара весело веќе во седум наутро. Секоја и чест на неговата сопруга која се надевам знае да го искористи тоа и да допринесе.

Патем, искрено и без некакви зборови кажани меѓу редови... им посакувам на намќорите да умрат и да не го трујат светот со нивната (за себе) великост. Ништо особено, само да починат, не мора да се мачат, туку едноставно да легнат и да им престане срцето. Знам дека треба да не напуштат неколку милијарди луѓе, но не ми е многу грижа, или нека почнат да не почитуваат нас кои сакаме да се чувствуваме расположено или нека цркнат. Начинот апсолутно не ми е битен.

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Зависи од личноста. Ако е од сакана личност значи многу, посебно кога имате лош ден.

J

Jagotche

Гостин
Искрената насмевка ми значи најмногу од се-поготово кога е од некој мој драг пријател/ка,дечко ми,мама и тато,:pipi:...Затоа што ме исполнува и ме прави среќна...А, понекогаш ми дава надеж за новиот ден.:)

M

M del Mar

Гостин
Насмевката ми е најубавото нешто во моево монотоно секојдневие...
Ме исполнува до макс кога ќе видам насмевка на лицето кај луѓето што ги сакам :pipi: и дури ако сум нерасположена ме крева во воздух нивната искрена насмевка и нивната среќа :)
само премногу ме иритира саркастична насмевка(зачестена е во последно време)... која што и не ми е потребна :pipi:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Насмевката претставува една крива линија која исправува многу нешта ... зборам за вистинска насмевка,не за некоја цинична (лицемерна)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Вљијае на моето расположение пред се, среќата на поблиските е и моја причина за радост.Јас сум позитивна личност, насмеана, духовита, и не сакам да ме опкружуваат лица спротивни на тоа, всушност кому му се потребни...Зборот ми е, лица со намќореста фаца ми го уништува и моето расположение.Ценам искрени насмевки најмногу, не го сакам онаа лицемерното од 6ка до 6ка.
Се е кажано

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Па има некоја добра работа во неа.Кога некој се смее шири позитивна енергија и се знае дека е комуникативен човек за разлика од тие намуртените што се.

Kajgana Shop

На врв Bottom