Колку ви значи насмевката?

Б

Бат Елохим

Гостин
ми значи како не. ми го разубавува животот. замисли, децата на сабајле кога доаѓаат да ме разбудат (многу рано стануваат инаку).. нема поубав начин да ти почне денот.
или маж ми кога си доаѓа од работа. сите бродови ми тонат кога ќе го видам сериозен на врата (умор јеби га, ама мене страшно ме нервира)
онака идиотски, можам да кажам дека не ми е гајле дали другите луѓе се насмеани или не, ама не е така.
На сите им посакувам секогаш да се насмеани од се срце.

oAr

Член од
14 јануари 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Насмевни се и светот ќе ти се насмевне. Така беше мислам?

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Премногу ми значи баш сакам сите луѓе да се насмеасни.Многу е поубаво чувството кога некој околу тебе се смее.:wink:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Обожавам луѓе исполнети со позитивна енергија. Гледам шо појќе да сум опкружена со такви.
Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Насмевката конкретно не. Меѓутоа расположението и енергијата што ги шират околу мене да. Зависит, позитивно-не дека може да влијае за да ја снемат депресијата, но ми го оттргнуват умот од нервозите. Негативно, не дека имат некое големо влијание врз моето, ама не можам да поднесам такви луѓе. Обично знам да ја примам таквата енергија и гледам шо повеќе да ги избегавам.

И да, заборајв да напоменам. Насмевката при запознавање некого ми имат голем удел во првичниот впечаток шо ќе го добијам за дотичната личност.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
најмногу ми значи, единствената крива линија која може да исправи многу нешта :vozbud:

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Насмевка..нешто најубаво што постои..една насмевка може толку работи да направи..затоа луѓе смејте се!:icon_lol::):icon_bigg:smeshko:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Кога јас сум насмеан, гледам многу лица околу мене се намуртени. Умираат од мака што на некој друг му е убаво на душичката и што обожава да дели насмевки и на оние кои го мразат. Епа ќе се смеам, додека фацата не ми стане како на Џокер. А за другиве ич око не ми трепнува.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
насмевка кога ке видам на некоја фаца мислам дека е весел срејќен и ме привлекува ,ме прави љубопитна...

Член од
5 декември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Јас сум насмеана 24/7 и сакам луге кои мн се смеаттт зш тоа е едно од неколкуте работи кои никогаш неможат да ми ги зеамат!

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Обожавам да се смеам и да се шегувам. Сите ми велат дека имам прекрасна насмевка и дека сум екстремно позитивна личност. Искрено, забавата ми е стил на живот.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Mi znaci nasmevka mnoguuuuuu ,sakam pozotivni i nasmeani lica okolu mene a i jas sum takva:pipi:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Зрачи со позитивизам ..една крива линија која може да исправи толку многу работи нема кој ако му се намевнеш да не ти врати со насмевка па колку и да не му е до тоa. Значи многу може да ти донесе многу ако ги цениш вистинските и мали работи :):)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
naaaajmnooooooguuuuuuu mi znaci, dokolku e od srce i iskrena mislam deka e ednistvenata raboa koja sto moze da mi go razubavi denot i vecno da ja pametam, ziveam za nasmevkite na lugeto sto gi sakam, najubavata rabota vo svetot ...

Kajgana Shop

На врв Bottom