Колку ви значи насмевката?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
mnogu mnogu mnogu mi znaci nasmevkata,obozavam koga sum opkruzen so veseli i nasmenai licnosti...:)

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Многу ми значат насмевките доколку се искрени..Многу мразам кога некој се смее вештачки колку само да се каже дека се насмеал.
Една насмевка може да ми го разубави денот и да ме исполни со позитивна енергија.

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
Сакам насмевки ... и често се смеам ... не секогаш. ама колку можам почесто
Освен насмеани .... НЕнасмеаните луѓе .... исто така многу ги сакам ... понекогаш, повеќе од насмеаните... поготово ако успеам да ги извлечам од таа намќорска состојба

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Мене насмевката ми значи многу.Кога ги гледам луѓето околу мене насмеани потпаѓам на атмосферата одма.:toe:

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
многУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ:vozbud:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ако е на моите најблиски ми значи но да не е тоа насмевка со сила туку искрена насмевка.Тогаш и јас ако сум тажна се развеселувам.А за некој шо не го познавам ми е сеисто дали ке се смее или ке плаче

Г

Господ

Гостин
Значи и тоа многу,онака светла искрена насмевка е секогаш добредојдена.:smir:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Насмевката е единствената работа која во првичната средба и најгрдото суштество може да го направи прекрасно!
Мене многу ми значат позитивни луѓе; дури одбегнувам да бидам во присаство на намргодени суратчиња...

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
мноооооогу. ако нема насмеани луѓе одма се кажува виц :wink:

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
не за џабе ме викаат смајли :)
и како што кажа една моја професорка..кога се смееме ликот во огледалото ни станува некако потопол, посимпатичен :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Многу значи насмевката.Атмосферата е многу поубава, потопла кога има насмеани лица околу тебе. Најмногу што сакам е да бидам опкружен со насмеани и позитивни лица.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Фала Богу дека е многу битна и дека многу значи нечија насмевка, па и својата. Атмосферата е повесела, се шири позитивна енергија а воедно и се продолжува животот.. Да не беа пороците, којзнае колку ќе живеевме ние вечнонасмеаните луѓе :) :) :)

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Нон Стоп.. Али и зависи од моментите ако се погодат..ако е ок ... ако не малку се мрштам после пак се смеам :pos:

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Многу ми значи насмевката...посебно кога знам дека сум крив за неа:wink:

S

stereo m'c

Гостин
Нема ништо поубаво од една насмевка.насмевката е една крива линија која може да исправи премногу работи. Пресрекен сум кога сум опкружен со насмеани луге.

Kajgana Shop

На врв Bottom