Многу ми значат насмевките доколку се искрени..Многу мразам кога некој се смее вештачки колку само да се каже дека се насмеал.
Една насмевка може да ми го разубави денот и да ме исполни со позитивна енергија.
Сакам насмевки ... и често се смеам ... не секогаш. ама колку можам почесто
Освен насмеани .... НЕнасмеаните луѓе .... исто така многу ги сакам ... понекогаш, повеќе од насмеаните... поготово ако успеам да ги извлечам од таа намќорска состојба
Ако е на моите најблиски ми значи но да не е тоа насмевка со сила туку искрена насмевка.Тогаш и јас ако сум тажна се развеселувам.А за некој шо не го познавам ми е сеисто дали ке се смее или ке плаче
Насмевката е единствената работа која во првичната средба и најгрдото суштество може да го направи прекрасно!
Мене многу ми значат позитивни луѓе; дури одбегнувам да бидам во присаство на намргодени суратчиња...
Многу значи насмевката.Атмосферата е многу поубава, потопла кога има насмеани лица околу тебе. Најмногу што сакам е да бидам опкружен со насмеани и позитивни лица.
Фала Богу дека е многу битна и дека многу значи нечија насмевка, па и својата. Атмосферата е повесела, се шири позитивна енергија а воедно и се продолжува животот.. Да не беа пороците, којзнае колку ќе живеевме ние вечнонасмеаните луѓе
Нема ништо поубаво од една насмевка.насмевката е една крива линија која може да исправи премногу работи. Пресрекен сум кога сум опкружен со насмеани луге.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.