Колку ви значи насмевката?

Член од
12 ноември 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
Mi vljae na raspolozenije okolu mene da gleadam veseli i raspolozeni lugje..so samoto toa i jas stanuvam kako niv :vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ништо не ми значи насмевката:jaj:

T

theTinule

Гостин
Една насмевка и те како може да ми го промени расположението, ако е од вистинската личност нели.
Многу повеќе сакам да бидам во друштво на весели и расположени луѓе отколку на некои депресивни што се понашаат како намќори..
Јас лично сегогаш сум насмеана, некогаш повеќе, некогаш помалце ама никогаш не сум била од тие што знаат да расипат забава и да речат„абе вие си се смеете, а мене тука депресија ме мава“....никогаш и нема да го направам тоа...

M

Mr.InF3ction

Гостин
па насмевката ми значи многу...јас цело време се смеам..oсвен кога не се смеам :D
се обидувам луѓето да ги насмеам.па ако тие се насмеат и јас ќе се насмеам... сакам да имам среќни луѓе околу мене..и се трудам да бидат среќни..барем кога се со мене

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
дека постое жив човек на оваа земја, ретко денес да видеш насмеани лица..

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Премногу ми значи.
Влијае да,влијае прилично многу на моето расположение,на крај краева кој не сака да биде во друштво со весели,насмеани и позитивни луѓе? Никој,сите секогаш повеќе влечат накај нив затоа што нудат многу повеќе од оние другите типови,односно од оние „мрачните и намќорестите“.
Лично јас,се трудам колку што можам повеќе да бидам насмеана.И кога не ми е до смеење и кога ми е најтешко знам да се насмеам па и на најголемата можна глупост нека е.Една насмевка неможе ништо да одземе,а може толку многу да даде.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Мене ми е насмевката силна страна и ми помогнала безброј пати и мене и на другите. Едноставна е, заразна и ептен ме опушта и побрзо ме зближува со луѓето. Бескрајно сум благодарен што знам да се смеам. :D

Fackasta

Ама друже .. ЗАШТО ?!
Член од
2 мај 2009
Мислења
120
Поени од реакции
13
Ејјјј ке измрдам жими свееееееееееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Ми значи и тоа премногу. У принцип околу мене се луѓе кои знаат да ме насмеат во секој момент затоа и најмногу си ги сакам :pipi:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.273
Поени од реакции
30.594
Па не е секоја насмевка вистинска. Исто како и пријателите што не се секогаш вистински.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Нечија насмевка-не сечија, бааги многу, ама и обратно.

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
насмевката е најбитна работа... (здрави заби се подразбира :) )

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Haha zavisi koja nasmevka... licemerna nasmevka pa i ne mi zna4i ama bas i4...

Kajgana Shop

На врв Bottom