Една насмевка многу значи. Обожавам да им делам насмевки на луѓето. Особено кога некој од друштвото е во прилично лошо расположение им се насмевнувам и веднаш се супер. Многу голем оптимист сум. И затоа можам да влијаам на кого сакам... :smir:
Сакам да сум насмеана и се трудам да бидам секогаш, зошто не сакам скиснати фаци ко утре да ќе има апокалипса. Претежно луѓето што ме опкружуваат се секогаш позитивни или пак ако не се се трудам да ги расположам. Мене во животов ми игра голема улога насмевката!
Најмногу ми значи , посебно во конверзацијата, обожавам да гледам како ги смеам луѓето околу мене(најчесто си пукам сеир сама на себе), а намрштените фаци може да ми го уништат моментот, секогаш се обидувам да ги насмеам, затоа што не сакам ,не поднесувам да бидам опкружена со депресија, уживам кога сум среќна,весела и кога сите околу мене се такви.
Насмевката како насмевка ништо не ми значи ако не претставува искрена гримаса на лицето и душата на оној кој ми ја упатува.
Јас секогаш се обидувам таа да биде искрена во ова време на лицемерие и време на професионални насмевки.
Колку што можам почесто се смеам и ги смеам другите :helou:
Насмевката многу значи.Како да сум роден насмеан,повеќето од време ми е во смеење.Сакам позитивни личности и ретко сум тажен многу ретко,сакам да ги расположувам луѓето,мрзам негативни личности,и би можел цел ден да се смеам само дури и без причина и добро малце е ретардирано али јебига тоа е
Nasmevkata e nestoo najubavoo So nasmevkata, mozes da raspolozis prijatel, odma da si go smenis raspolozenieto:smir:
Ja na primerr..sum rodena nasmeana haha po celi denovi samo se smeam i prosto lugeto mi se cudat i mi vikaat deka ke umram od smeenje
Ama mi e gajlee JUSTT SMILEE!!
mi znaci koga e iskrena, koga e od draga lichnost ... osobeno koga ke vidam necija nasmevka vo nekoj od onie sivi denovi, togas mi doaga ubavo na srce pa i jas se nasmevnuvam
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.