Колку ви значи насмевката?

Член од
23 септември 2008
Мислења
159
Поени од реакции
13
a na kogo ne bi mu znacela?Toa e nesto mnogu ubavo ako e od srce:je::je::je:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооогу хаххаха
како од тука до белград:P

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Една насмевка многу значи. Обожавам да им делам насмевки на луѓето. Особено кога некој од друштвото е во прилично лошо расположение им се насмевнувам и веднаш се супер. Многу голем оптимист сум. И затоа можам да влијаам на кого сакам... :smir:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Сакам да сум насмеана и се трудам да бидам секогаш, зошто не сакам скиснати фаци ко утре да ќе има апокалипса. Претежно луѓето што ме опкружуваат се секогаш позитивни или пак ако не се се трудам да ги расположам. Мене во животов ми игра голема улога насмевката! :pipi:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
у еден живот тунел - насмевките се светлото напред:smir:
обожавам кога ги смеам луѓето, макар и да се глупирам:toe:

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
насмевките премногу ми значат-доколку се искрени..онака баш they make my day :)

од таа причина и ја делам насмевки:smir:

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Најмногу ми значи , посебно во конверзацијата, обожавам да гледам како ги смеам луѓето околу мене(најчесто си пукам сеир сама на себе), а намрштените фаци може да ми го уништат моментот, секогаш се обидувам да ги насмеам, затоа што не сакам ,не поднесувам да бидам опкружена со депресија, уживам кога сум среќна,весела и кога сите околу мене се такви.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Колку ви значи насмевката?
Како е кај вас?
Колку често сте насмеани?
Насмевката како насмевка ништо не ми значи ако не претставува искрена гримаса на лицето и душата на оној кој ми ја упатува.
Јас секогаш се обидувам таа да биде искрена во ова време на лицемерие и време на професионални насмевки.
Колку што можам почесто се смеам и ги смеам другите :helou:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Насмевката многу значи.Како да сум роден насмеан,повеќето од време ми е во смеење.Сакам позитивни личности и ретко сум тажен многу ретко,сакам да ги расположувам луѓето,мрзам негативни личности,и би можел цел ден да се смеам само дури и без причина и добро малце е ретардирано али јебига тоа е :)

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Nasmevkata e nestoo najubavoo:) So nasmevkata, mozes da raspolozis prijatel, odma da si go smenis raspolozenieto:smir:

Ja na primerr..sum rodena nasmeana haha po celi denovi samo se smeam i prosto lugeto mi se cudat i mi vikaat deka ke umram od smeenje:vozbud:
Ama mi e gajlee:) JUSTT SMILEE!!

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
mi znaci koga e iskrena, koga e od draga lichnost ... osobeno koga ke vidam necija nasmevka vo nekoj od onie sivi denovi, togas mi doaga ubavo na srce pa i jas se nasmevnuvam

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Премногу...само да не е иронична и злобна....

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Сакам да делам насмевки, а дали ќе примам насмевка, многу малку ми значи...

Kajgana Shop

На врв Bottom