Колку ви значи насмевката?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Све ми значи насмевката :pipi: ... од тоа ми зависи моето расположение и како ќе ми пројде денот...:toe: кога окулу мене луѓето се насмеани тогаш сум и јас а со насмевката секој проблем е дупло помал... :pipi:

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Многу најмногу..сега струјата поскапе и ќе се грееме на насмевки...затоа смешете се колку повеќе можете:smir:
Али под услов запчињата да ви се измиени:baeh:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ако не се насмеам еднаш во денот тоа е знак дека животот ми тргнал надолу и нешто не во ред.Позитивно сум расположен во поголемиот дел од времето тоа е добро.

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Па насмевската ми е важна, и кога сум тажна јас пробвам да сум насмеана и за некоја среќа ми успева, важно ми е и луѓето со кои се дружам да се позитивни и насмеани... тоа ми го прави животот поубав.:pipi:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
а бе како што има друга тема "со кој си таков си" така да ако тие се насмеани и јас ке бидам насмеан
Потполно се согласувам со тебе но гледам да извлечам насмевка од секого па макар и на моја сметка, бидејќи насмеаното лице е многу поубаво од мрачното и една искрена насмевка може многу работи да промени.
И добро кажавте некои:
„Насмевката е крива линија која исправа многу работи.“

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
ногу!доколку е искрена..јасно нели

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не сум намќор често се смеам.
Насмевките на блиските многу ми значат и ако видам дека ти се среќни и мене ќе ми се подобри денот.Уживам да седам со луѓе кој се насмеани и позитивни,не сакам да бидам во присуство на луѓе на кои ништо не им чини и се секогаш намуртени.Насмевката може да ме расположи посебно ако е испратена од некој што ми значи:smir:

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Ми го разубавува денот ,ми го исполнува срцето со убавина и ми ја гали душата

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Значи, шо да прај. Добро иди во критични случаи, ко утеха, ко охрабрување, ко луксуз.

Само уште да научам да ја глумам и се ќе биди во ред. :pipi:

M

MIL

Гостин
Sakam nasmeani luge okolu mene me pravat pozitiven i mene a mnogu sakam otkacenki interesni osobi lelej togas kako se vklopuvam i jas vo sema otkacuvame do kraj i kineme zelenki :vozbud: smeski sum i denot mi e prekrasen da i dodeka komentiram za nasmevka imam edna omilena nasmevka a devojkata znae deka i ja obozavam nejzinata nasmevka i smeaaaaaa mwa mwa mwa mwa mwa mwa mwa

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Јас и кога не сум расположена сум насмеана, не сакам да пренесувам негативна енергија, иако некогаш го правам тоа ненамерно. Инаку насмевката ми е НАЈВАЖНА кај луѓето. Како што може насмевка да ти плени срце... :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Најмногу сакам кога можам да ги насмеам луѓето што ми значат.
Би дал се за нивните насмевки.

E

elence*$

Гостин
Луѓево што веќе ме познаваат знаат дека нон стоп се смеам :) не дека животов ми е совршен и се` тоа, туку едноставно сметам дека многу позитивно делува кога на некого ќе му подариш насмевка од срце.
И да, ми значи премногу и мене, сакам кога луѓето што ме опкружуваат се насмеани и весели...

и на темава...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Многу, всушност премногу ми значи насмевката. Пријатно е кога некој ќе ти упати насмевка. Сакам да сум во присуство на луѓе кои се насмеани, бидејќи тоа влијае и на моето расположение.

Kajgana Shop

На врв Bottom