Колку ви значи насмевката?

N

navivacka

Гостин
Иако јас долго време не сум срекна сепак највеке ме расположува тоа да ги гледам другите околу мене расположени,насмеани,срекни...само тоа ме смирува...

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Ми значи и тоа многу обожавам кога сум со луѓе кои се постојано насмеани и шират позитивна енергија.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Насмевката, но и погледот -- целокупното позитивно држење -- најмногу значи!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Sakam nasmeani luge okolu mene me pravat pozitiven i mene a mnogu sakam otkacenki interesni osobi lelej togas kako se vklopuvam i jas vo sema otkacuvame do kraj i kineme zelenki :vozbud: smeski sum i denot mi e prekrasen da i dodeka komentiram za nasmevka imam edna omilena nasmevka a devojkata znae deka i ja obozavam nejzinata nasmevka i smeaaaaaa mwa mwa mwa mwa mwa mwa mwa
da , ti ja obozavas mojata nasmevka lalalal:je: posto mi e najubava juhyyy:vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Многу. Обожавам кога околу мене гледам само насмеани лица и колку и да сум тажен, тоа ќе ме орасположи :)
Smile makes the life more beautiful! :)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ако е кисела насмевка ич не ми значи. It's very easy to tell the difference.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Зависи каква ќе е, ако е убава многу, ако е некоја горчлива ич.:)

R

reactive89

Гостин
Во моментиве, ептен... макар и да е онака... едвај извадена од душа...:nesum:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Најмногу ми значи детската насмевка,насмевката од моите најмили ангелчиња,кој ми ја полнат душата за подолг временски период.Одвај проодено,знае едвај три збора,а знае да ме насмее како никој на светот.Дури и кога ја тегне брат и се смее,има насмека на ангел.А бате:)зверче мало,ретко нерасположен.
Сакам позитивни и насмеани луѓе околу мене,депресивните не ми се добро друштво,ми даваат негативна енергија.Во љубовта насмевката ми кажува повеќе од зборовите.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Најмногу ми значи насмевката,кога луѓето околу мене се насмеани,ведри,расположени, тоа е нешто што прави да се чуствувам пријатно. Ама ми значи насмевка која е искрена и од срце а не некоја онака лицемерно дадена вештачки.

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Искрена, срдечна, пријателска насмевка ми значи многу. Ако пак некој ми се кези куртоазно, лицемерно, подло, ме вади од чевли, ми го расипува денот, буди примитивни пориви да му ја смачкам фацата.

Kajgana Shop

На врв Bottom