Колку ви значи насмевката?

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Многу ми значи, не бива денот ако не се насмеам +10 пати во него, ама она убаво со солзи :)
Обично избегнувам луѓе кои се намќори...Затоа си се дружам со личности што знаат да ме насмеат со солзи и да не се лутат на шеги :smir:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
ako некој до мене не се смее, ќе пробам да го насмеам на моја сметка
ако не успеам ја ке се смеам на негова сметка:tapp:

Ann'

Jezebel's Daughter
Член од
9 јуни 2008
Мислења
210
Поени од реакции
9
Многу, премногу.
Кога некој би ми се насмевнал, онака искрено, наивно чуствувам дека е отворен, пријатен, расположен.

Важно ми е да сум околу луѓе кои се насмеани и позитивно размислуваат, иако јас и не сум баш таква, па можеби и затоа најпоише ми требаат.
И увек кога разговарам со некој помалку познат, гледам да упатам искрена насмевка, затоа што многу пати ми имаат речено дека сум ладна личност, што тотално нема врска.

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Па секако дека насмевките ни го разубавуваат денот, особено оние насмевки од луѓе коишто ги сакаш.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
зависно од кого е .. на пример од баба ми коа ке и ја видам вилицата идам на повраќање.... а ако е од.. хехе ... девојками тогаш ми се праи меракот

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Секако дека многу, на кого не?Иначе ко ке некој ми спомнит "насмевка" ми теквит на еден ден сончев, убав, знам пролет беше, со другарка ми на една клупа седнати и буквално чутиме, не да речиш нешо вицој ова-она и се газиме од смеење,на се иво шо ке поминеше му се смеевме.:pos2:Љуѓево дефинитивно имет мислено дек сме лјуди во правата смисла на зборот, ама сеа то е....

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
насмевката ми значи и тоа многу. претежно сум во близина на насмеани и секогаш расположени личности. во принцип сум доста позитивна и расположена личност,но има денови кога едноставно не ми е денот и само насмевки во близина можат да ме расположат!!! е сега битен факт е и од кого е таа насмевка???:pipi:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Некој рекол насмевката може да значи милион поздрави. Кој искрено те поздрави со насмевка ке има поголем ефект.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
па порано неми значеше многу ,но во последно време почнува да ми значи и тоа претерано многу незнам зашто

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Насмевката и поддршката се нешта кои најмогу ми значат. Било да се од пријатели било од семејство премогу ми значат. Ги ценам и едноставно тоа се мали нешта кои се големи во мојот живот...
:pipi:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Да, насмевка е многу потребна, али онаа насмевка, која е искрена и предизвикана, не со сила. Насмевката може да реши многу работи и затоа гледам почесто да сум насмеана:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
понекогаш ми викат дека сум намќор...ама понекогаш е то
обично јас ги кажвам бисерите и сите се пукат од смеа... :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom