Следно е што не сакам искажување на емоции. Не е дека ги немам, далеку од тоа дека сум емотивен труп, ама не чувствувам потреба да кажам и раскажувам... И после „те сакам“ знам да се насмевнам, да преќутам, да го гушнам... А не секој може да се носи со тоа, и јасно ми е дека некогаш го боли.
Воглавно емоциите си ги чувам во себе и затоа можам да личам на ладна кучка, а вистината е дека јас и на своите најблиски дома не им искажувам емоции, а не па на некој друг. Емоциите се за изразување, не за искажување.И ова,само што јас возвраќам со “и јас тебе“,многу ми е тешко да го речам тоа “те сакам“.
Јбг пеер,јас ги повтарам многу пати и пак не ми доага паметотП.С немојте да ги правите грешките кои веќе сте ги направиле еднаш или кои ке ги прочитате во темава.
Eeeeeee пријателе,welcome in the club,џабе ти е искреноста кога никој веке не ја почитуваnajgolema greska vo ljubovta-sto voopsto sakam da znam kako e da si zajluben, no podobro da ne osetam bidejki sekogas ispagam zrtveno jagne poradi mojata cesnost,iskrenost,vnimatelnost, no poveke :nenene:
секој ја почитува.. само шо ти се имаш одлучено да веруваш на грешка личности..Eeeeeee пријателе,welcome in the club,џабе ти е искреноста кога никој веке не ја почитува
И што добив со тоа ако бев искрена?сосема ништо.
И неможеш а да не се заљубиш,на срцето не можеш да наредиш