Кои се најчестите грешки кои ги правите во врска/љубов?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Голема грешка ми беше што гледам на сите околу мене да угодам, со тоа немав време да и угодам на неа. Али се поправив, тоа беше порано.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Во краток временски период ја покажував и докажував љубовта што ја чувствувам према неа... Се случувало тоа да биде и злоупотребено.
Највероватно, се што е многу убаво - кратко трае, но се што е умерено убаво - трае и трае и трае...

G

Giggles

Гостин
Сум била голем инат (иако јас не мислам така) и не бројам до 10 пред да кажам нешто,па често го кажувам онака како шо не треба. Ама стварно зборам многу,тоа си го признавам :smir:

Член од
24 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Најголем проблем во љубовта ми е Љубомората... :S како така да сеам роден :/ мразам се поради тоа али шо да правам таков сум...некој помош? :/

Светлана

Светлана
Член од
18 април 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
Многу сум љубоморна иако немам причина за тоа :toe:

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Што мислите, според вас, кои биле или кои се вашите најголеми грешки додека сте биле во врска или во сегашнава врска?

Каде најмногу сте згрешиле и дали сте се поправиле и не ги повторувате истите грешки или постојано ги повторувате истите грешки?

Повелете,кажете и некое искуство.:wink:
Најголема моја грешка е што сум се фатила со првиот дечко во мојот живот...згрешив што го пуштив да излезе со другарите, иако не му ги знам какви се и што се (таа вечер од кога ме испрати мене дома, он си фатил друга женска), паааа се попраив бар сега ги знам другарите повеке и не баш секаде оди сам, мислам дека не м преши мн мн, како што и сам ми рече нема за што да се грижам, али сепак јас си се грижам

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
мислам дека моите најголеми грешки во врска,не само во врска општо за љубовта е тоа што неумам да ги кријам чувствата,директен сум и кога ме интересира некоја тоа и го покажувам..друга голема грешка е тоа што сум љубоморен пробувам да се сменам али појако е од мене..се надевам дека ке се сменам некој ден..

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Шо сум кажувала некој работи а треба да ги прекутам...арно викале се не се траска ама ај детешки акл :)

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Грешка ми беше тоа што верував на сите а на неа не :icon_evil

H

^HITMAN^

Гостин
Што делувам тотално незаинтересирано. Најпрво тоа пали и ги прави позаинтересирани за мене, но отпосле работата се оладува. Исто така тоа што секогаш девојките ги ставам на второ, трето или последно место, наспроти другарите, образованието и кариерата.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ја не праам грешки, они најчесто ги праат : )

Kajgana Shop

На врв Bottom