Кои се најчестите грешки кои ги правите во врска/љубов?

Член од
26 март 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
iskrenosta se pocituva da, no samo koga ke go izgubat toa sto go imale,a ne go videle ili ne sakale da go vidat,site kazuvaat sakame ova, sakame ona,no koga ke go najdat ili ne go sakaat ili plukaat po nego,taka poveke nemoze ni pod razno,slobodni se neka se dvizat vo koj pravec sakaat,samo neka ne ja iskoristuvaat dobrinata na lugeto za svoi podli celi :toe:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Имам две големи грешки во полето на љубовта а тие се;

- Еднаш што се заљубив

и најголемата...

- И ги позајмив слушалките

Пред тоа бев перфектен, савршенство без мане. После горенаведените грешки официјално не сум на play'a листата.

C

Cool Hand Luke

Гостин
Идеализација. И еден ден нема да ја препознаеш „саканата’’ личност.

Z

ZeroStyle

Гостин
Најголема грешка што уште се неам залубено, но се надеваме на подобри дни!!!:sport2:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Искреноста се граничи со глупоста

Јас сум премногу искрена - ништо не кријам - што на ум тоа на друм! Ако некој ми се допаѓа - му кажувам или му давам до знаење!
Истото важи и кога сум во врска .... немам осет за премолчување, преќутување, па стрпување ... затоа сум ... тука кај што сум ... :vozbud:

Премногу сум упорна... И да знам дека со некого не ми оди јас пак туркам со главата во ѕид и ја продолжувам врската...
Друга грешка е што премногу се опуштам, наивна сум, верувам на личности што не ја заслужиле мојата доверба. Не ги слушам муабетите околу мене што на крај дознавам дека биле чиста вистина... Верувам дека може да направам се да функционира совршено...
Иста сум и јас ... само ти имаш 19 години и имаш време да се промениш ... а јас 30 и никако ум не ми доаѓа ... како мало дете сум во љубовта и односите со другите :tapp:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Премногу ранлива,премногу емотивно ги доживувам работите.
Премногу се замарам со ситници и глупости...и понекогаш и на моменти сум ненаситна и нескротлива.
И верувам повеќе од што треба:toe:
Бев инат на времето ама сега за некое чудо не сум(за среќа):pipi:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Порано правев грешки. Сега тоа е само научена лекција.
Премногу се затрескував. Бев многу искрена.
Почетната грешка ми е најголема. Секогаш барав некој со карактер соодветен на мојот, а добивав обратно. Кога тогаш вистинското лице излегуваше на виделина.. се некои психопати :icon_neut

S

StereoLove

Гостин
секој ја почитува.. само шо ти се имаш одлучено да веруваш на грешка личности.. :toe:
Mожно да е и тоа,не велам не,но во мој случај сум многу грешела тогаш.
Јбг кога се заљубиш ништо не ти е важно.:tapp:

Член од
6 декември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
15
Верен сум на девојками... тоа ми е грешка

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Заборавам датуми, не е едно да се памти, секој месец се слави нешто. Потоа сум искрен кога нетреба. Некои работи сепак треба да ги преќутиш.

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Темава мислам дека е јасна. Секој човек си прави грешки како во животот така и во љубовта. Човечки е да се згреши, уште по човечки е да се прости нели? Тука кажувајте си ги вашите помали или поголеми грешки да знаеме па може некој во иднина ке внимава да не направи иста или слична грешка.

И како што е правилото авторот прв..
еве ја на кратко ке кажам 2 мои грешки.

1. Ја изварав девојката која стварно ја сакам и тоа без ниедна причина. :toe: чудно али вистинито..
2. Изгубив контакт со скоро цело друштво ради една личност, како можев да си дозволам такво нешто ни сам незнам да си објаснам.

Повелете кајанџии вие сте на ред :smir:

П.С немојте да ги правите грешките кои веќе сте ги направиле еднаш или кои ке ги прочитате во темава.

bez niedna pricina???????/

Greska,moze toa sto prostuvam ama ne zaboravam...i sto ponekogas ne veruvam mn mn.....hm

bas toa ne ti e greska veruvaj mn polosi raboti postojat;)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
А ако другата страна била неверна??? Тогаш грешка ми е :toe:
Јок... види.. треба да се познавате доволно за да расудите некои работи.. јбг има случаеви кај што двајцата се сакат океј е едниот е верен 100% а другиот некад праи кикс.. се дешава не викам не...

некад грешка е и да се заљубиш и тоа голема грешка нормално ако си се заљубил и погрешна личност....

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
А ако другата страна била неверна??? Тогаш грешка ми е :toe:
NE TI E GRESKA,TI SI JA SAKAL i ne si ja izvaral,ama bez nekoj nerazjasneti pricini moze da se desi takvo nesto,bitno e sovesta da ti e cista,deka si znael vistinski da sakas,greski sekoj pravi...mada ne cini da se poftoruvaat;)uzivaj si ;)

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Хм......убава тема крејзи!
Немам некое богато искуство со врски да ти кажам, али имам едно вредно искуство! Најверојатно грешка ми е што многу се залетувам ,ама што да праам емотивец у душа сум. сакам и премногу да верувам и моооожеби сум премногу искрен и директен.ама јбг тоа сум едноставно јас....ако некоја сака да ме прифати ќе ме прифати со сите маани и доблести.
да беше постар - еве јас - обожавам емотивци - таква сум и јас - што на ум то на друм - позз пријателе:smir:

глупост е тоа што воопшто го помислуваш - тоа е доблест, за тоа не треба да се дискутира, тоа треба да се подразбира :smir:

Премногу ранлива,премногу емотивно ги доживувам работите.
Премногу се замарам со ситници и глупости...и понекогаш и на моменти сум ненаситна и нескротлива.
И верувам повеќе од што треба:toe:
Бев инат на времето ама сега за некое чудо не сум(за среќа):pipi:
Моја копија:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom