Кое годишно време?

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.243
Зима-ладно,мрсули,синуси ми пукаат кашлам корнам,+15 кила у облека,башка мраз лизгање и снег поцрнет на тротоари.-сиктер!!
Есен-депримира врне цели денови,кал до колена кур се стресе,башка и асоцира на обврски-сиктер!!!
Нешто меѓу пролет и зима-април и мај,права ствар :)

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Есента онака ми е бед зошо некако ми означува крај на летото и почеток на депресијата од дождот и снегот тоест есента и зимата.Зима неможам да поднесам. Испукани раце испукани усни... ладно у пм мора јакна да носам и да се трупам со облека,а и онака последниве 2-3 зими не оти имаше многу снег.Плус причина да мразиш зима. Пролетта ми е онака утеха за живеење до летото, а летото го обожавам тоа горештини до 47 степени обожавам и идење до тинекс коа е најтопло накај 2-3 саат :) така да гласам за лето

S

SSS-Stolica

Гостин
Лето е најубаво бидејќи не сум на школо и немам никакви обврски

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Па не можам да одберам некое годишно време посебно али највеќе ми годи зимата. Се е посебно има некоја магија во тоа....:vozbud: Единствено летото некогаш многу ми смета особено оние пустински горештини иако и за тоа има лек ама како зимата и доцната есен нема ништо. Инспирација, креативност пред камин на топло и мн мн мн други работи. Сума сумарус секое годишно време одговара ако можеш и знаеш да се пронајдеш во него.:wink: :):):):)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
So globalnovo zatopluvanje samo zima i leto kje ni ostane...

Ja najvise postuem leto, jbg,kolku i da e toplo pak e najbolje a i plus roden sum u leto....

Vtoro mesto e za proletta poso nekako doagja kako najava na letoto....

Esen i zima e tapa pogotovo ova vtorovo...Ne pominuva zima a jas da ne se razbolam...

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
абе лето...
ем распуст ем слобода голема и се...

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
летооооо....сакам топло,сакам секој ден на плажа,сакам гужва,сакам вода :vozbud:
а на зима мразам,-50,со триста џемпери на тебе,па јакни,па капи,па нараквици,па шалој,па грипој :nenene:

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
јас сакам зима... просто ја обожавам! неможам лето да поднесам 40 и повеке степени,па се препотувам... а не дај боже да треба у автобус да се качам...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Најбоље ми е пролет онака не е ни многу топло не е ни многу ладно, а плус у пролет и сум роден :vozbud:

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Лето колку и да е топло секогаш во лето најубаво си поминувам значи дефинитивно лето :wink:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Роден сум во есен, ама гласав за пролет.

Не за друго, се затоплува, хормоните работат, сè надвор цути... абе милина.

Kajgana Shop

На врв Bottom